Xboxlife forum

pCARS Community generel info

Forum dedikeret til al snak vedr. pCARS, herunder bla. planlægning af løb osv.

pCARS Community generel info

Indlægaf BulletEyeDk » 27. aug 2015 15:19

Her på xboxlife.dk har vi forsøgt at stable et lille community op for Project CARS, dette med henblik på at køre med ligesindede danskere, have det sjovt og stadig bevare en vis form seriøsitet og konkurrence element.

Vi forventer der køres med en vis etikette, hvilket i bund og grund betyder, at vi ikke vil se nogen form for hasaderet kørsel.

Når det således er sagt, så ved vi godt, at uheld og sammenstød vil ske, det er uundgåeligt, det vigtige her er, at man under alle omstændigheder ikke gør noget bevidst eller uansvarligt.

Indtil videre har vi kørt mindre enkeltstående løb, på flere forskellige baner, i forskellige biler, dog har vi hyppigst kørt med GT3 klassen.

Når spillet er tilpas patched (uden alvorlige fejl) forventer vi, at der bliver åbnet op for egentlige løbs serier, på 8 løb, hvor man akkumulerer point til en samlet stilling, hvorefter den samlede vinder kåres efter sidste løb.

Vi overvejer om der skal laves egentlige klasser/divisioner for at dele folk op, så deres generelle hastighed passer med de øvrige de kører med.

Vi har i forbindelse med styring af ovenstående lavet en hjemmeside, herpå kan man opdatere træningstider, notere benzinforbrug og samtidig notere nyttige ting om setup på den enkelte bil.

På pCARS siden har hver kører en profil, der kan opdateres med de informationer man føler man vil dele med andre, endvidere kan man opdatere detajler omkring det setup man har derhjemme til brug i spillet.

For hvert løb gives pt. rangpoint, disse gives efter en del parametre, herunder bla:
- Jo flere kørere på banen til et løb, jo flere point vil der være at "vinde"
- Der gives også point alt efter hvilket vejr der køres i, jo dårligere vejr, jo flere point, ligesom et tilfældigt vejr også vil give mere.
- Jo mere realistisk et løb er sat op jo flere point
- Et løb i dagslys vil give færre point end et løb i mørke
- Der gives særskilte point til kvalifikation og race, de point man får er en samlet pointhøst for begge.
- Længden på et løb, samt antallet af sving man kører har indflydelse på hvor mange rangpoint der er i "puljen" til løbet.
- Der vil være flere rangpoint at køre om i en løbsserie end et enkeltstående løb
- Man kan miste rangpoint, hvis man bevidst påkører andre, eller er involveret i situationer, hvor vi mener du har skylden.

For at måle folk mod hinanden (selvom man ikke har kørt ligemeget) danner rangpoint'nene grundlagt for en udregning af kører skill.

Her udregnes en gennemsnitlig score opnået pr. løb, tilsat mindre point for kørte løb, antal poles, antal sejre, samt evt. straf for ikke gennemførte løb, samt diskvalifikation.

Der er plads til alle, så har du lyst til at køre med ligesindede xbox gamere i pCARS, så skriv en personlig besked til BulletEyeDK eller alternativt giv dig til kende i en af trådene her i dette forum 8)

pCARS siden findes her -> www.pcars.dk

Nye kørere kørere oprettes via kontakt til undertegnede her -> ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2631

Vi forventer naturligvis du tilføjer disse til din venneliste, så du kan inviteres til spil, ligemeget hvem der er host.
BulletEyeDk
Moderator
 
Indlæg: 6065
By: Uldum

+7

Re: pCARS Community generel info

Indlægaf BulletEyeDk » 5. feb 2017 13:03

Første indlæg opdateret med ny URL til hjemmesiden -> http://www.pcars.dk

Så er der lidt nyt vedr. pCARS siden... jeg har nu fået flyttet alt indhold fra min lokale server op på domænet -> http://www.pcars.dk - det burde derfor være muligt for alle at logge ind med jeres "gamle" login oplysninger + password...

Umiddelbart ser alt ud til at virke, dog kan jeg allerede nu se, at der er nogle tegnsæt problemer (æ,ø,å) det ser jeg lige om jeg kan få fikset...
BulletEyeDk
Moderator
 
Indlæg: 6065
By: Uldum

+1


Tilbage til pCARS Community

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron