Xboxlife forum

Salg af Xbox One S

Har du brug for hjælp, så spørg her.

Salg af Xbox One S

Indlægaf donmambo » 5. dec 2017 10:03

Hej med jer!

Jeg har et par spørgsmål i forbindelse med, at jeg skal sælge min Xbox One S. Den er købt for nyligt og var lidt af et impulskøb, som jeg så har fundet ud af, at jeg nok i virkeligheden ikke rigtigt havde råd til i denne dyre juletid.

Der fulgte et spil med Xbox'en, som jeg har indløst. Kan jeg sælge det med i Xbox'en nu når koden er blevet indløst?

Hvis ikke, vil jeg så, når jeg engang igen køber en Xbox i fremtiden stadig have spillet tilknyttet min Xbox-konto, så jeg vil kunne geninstallere det på en ny Xbox?

Og er der i øvrigt andre ting, jeg skal være opmærksom på i forbindelse med salg af en brugt Xbox? Sådan med formatering og lignende.

Jeg håber at I kan hjælpe mig :)
donmambo
Niveau 0
 
Indlæg: 1
By: København


Re: Salg af Xbox One S

Indlægaf Egemar07 » 5. dec 2017 10:44

Spillet som du har aktiveret, følger din konto, (ikke din xbox) dvs at den er aktiveret på din xbox account, og kan ikke sælges med konsollen.
Skulle du vende tilbage til xbox kan du altid logge ind på din konto og havde de spil du har downloadet på xbox store og indløst med koder (bl.a. det som du har indløst)

Når du sælger den, skal du gå ind og genddanne xboxen, inde i indstillingerne et sted, så er den som "out of the box" når evt køber får fat i den og ingen af dine data vil være på den.
Egemar07
Niveau 2
 
Indlæg: 124Tilbage til Hjælp

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron