Xboxlife forum

The Division 2-tråden

Diskuter RPG og MMORPG's her.

The Division 2-tråden

Indlægaf torniel » 6. feb 2019 11:10

Så kom der en kode til deltagelse i "private beta", som starter i morgen og løber frem til den 11. februar. Er der andre herinde som har fået en kode?

Jeg var selv meget skeptisk i forhold til etteren, men da jeg endelig hoppede på, havde det fået patchet det så meget at jeg var godt underholdt. Derfor ser jeg frem til toeren. Jeg spiller det godt nok mest for singleplayer delen, men det kunne være fint at spille noget co-op fra tid til anden.
Hold til højre, tak.
torniel
Niveau 2
 
Indlæg: 170

+1

Re: The Division 2-tråden

Indlægaf WEZL_DK » 6. feb 2019 11:55

Er igang med at hente betaen til PC lige nu. Bliver så fedt at få det prøvet. Kan især lide, at vi fredag aften, får adgang til 3 max level karakterer og en end-game mission.

Massive havde et stream i går, hvor du talte om, hvordan open world kommer til at fungere. Lyder til det bliver meget dynamisk og den reagere på de valg man tager. Noget det manglede i etteren.

Kan også godt lide de ændringer der er lavet til Dark Zone. Første gang man går der ind, foregår det i en PVE mission, så man får forklaret hvordan denne del af spillet virker, før man møder andre spillere.

Det føles virkelig at de har taget de bedste ting fra etteren, og brugt det som skelet til at bygge toeren på.
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 747
By: Vojens

+2

Re: The Division 2-tråden

Indlægaf torniel » 6. feb 2019 12:09

Ja DZ fængede mig aldrig. Jeg tror heller ikke det kommer til det i toeren. Det der endeløse looting siger mig bare ikke så meget. Jeg går hurtigt død i det. Jeg foretrækker noget, der er koblet op på en historie. Det fungerede rigtigt godt i etteren (både single player og coop), så mon ikke det også gør i toeren?
Hold til højre, tak.
torniel
Niveau 2
 
Indlæg: 170


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf hackNICE1112@ » 6. feb 2019 18:34

Få men kode på mail eller ind på Xbox:-)
hackNICE1112@
Niveau 5
 
Indlæg: 1241


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf torniel » 6. feb 2019 19:34

Koden kommer på mail. Det viser sig dog at Xbox Live har problemer med Store, køb og downloads og har haft det siden den 3. februar. Derfor kan jeg ikke hente betaen endnu :(
Hold til højre, tak.
torniel
Niveau 2
 
Indlæg: 170


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf Derp » 7. feb 2019 12:11

Hvis der er en som har en ekstra kode vil jeg blive meget glad for en lille gave... [-o< :D
Derp
Niveau 4
 
Indlæg: 479


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf JohnH » 7. feb 2019 17:45

Har fået en kode forærende, har redeemet den hos Ubi, har fået en bekræftelse, men den dukker ikke op på Xbox'en, eller på spil der kan installeres??? Er det først kl 18 jeg kan hente den?


Edit: glem det, har fået den nu og er igang med dl.
JohnH
Niveau 7
 
Indlæg: 5078
By: Eastcoast , Køge

+1

Re: The Division 2-tråden

Indlægaf Egeberg78 » 9. feb 2019 19:01

Stor fan af etteren på PS4. På PC var der et hav af hackere.

Demoen tegner godt, men jeg savner de vinterdækkede gader. Der er lidt for meget I Am Legend over det her med dådyr og vild bevoksning i gaderne. Måske mangler jeg bare lidt mere forhistorie.
Egeberg78
Niveau 0
 
Indlæg: 5
By: Skanderborg


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf torniel » 9. feb 2019 20:02

Så fik jeg også hentet og prøvet betaen. Jeg oplever dog en frustrerende fejl. Kun én gang er jeg kommet ind i det hvide hus, de fleste andre gange bliver der ikke sprængt hul i hegnet ind til plænen foran det hvide hus og senest var blokaden ind til hvide hus heller ikke sprunget i luften. Det første problem kan løses ved at dræbe alle hyænerne gennem hegnet for at sætte næste delmission i gang og så forlade missionsområdet. Så får man en 'objecitve failed' og bliver teleporteret ind på plænen. Jeg antager at det så medfører at endnu en trigger ikke bliver aktiveret, og så står man der...

*Edit: Løsningen på mit problem var at slette min character og starte forfra.
Hold til højre, tak.
torniel
Niveau 2
 
Indlæg: 170


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf CvKM » 26. feb 2019 23:34

Jeg regner stærkt med at jeg skal have dette spil når det kommer. Hvis ikke Day One, så ihvertfald en uge efter.

Men hvordan fungerer det således? Jeg har set en smule gameplay fra denne beta, udover det fra E3 da det blev afsløret, selvfølgelig. Jeg var stor fan af nr. 1 som foregik i New York. Jeg kunne rigtig godt li' den der måde man kunne opgradere hovedbasen på. Altså, når man gennemførte en mission på hospitalet så fik man points til at opgradere det medicinske på hovedbasen. Samme med de andre områder. Er dette det samme tilfælde i det nye? For så er jeg på. En anden ting jeg også vil vide: Når man nu er ude i den store verden, så er fjenderne vel justeret alt efter hvilken rang man er? Jeg var jo lidt en klods i starten i det første, da jeg havde low gear og bevægede mig ind i områder hvor der var fjender der var hurtigere og stærkere end mit level og gear. Taler ikke om Dark Zone. Det blev dog bedre da jeg indså at jeg skulle indtage områderne som jeg steg i rank og ikke starte ved hovedbasen som level 4 og tage det område som er level 20, hehe. Men glæder mig helt vildt til spillet udkommer, så overvejer næsten at tage det gamle frem og spille nogle timer. :)
"The battle is going very heavily against us. We're being crushed by the enemy weight...We are facing very difficult days, perhaps the most difficult that a man can undergo."
Field Marshal Erwin Rommel - 3rd November 1942
CvKM
Niveau 7
 
Indlæg: 2987
By: Frederikssund.


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf WEZL_DK » 27. feb 2019 10:14

Der er open beta i denne weekend, så kan du få en smagsprøve på alle dele af spillet, inklusiv en endgame mission.

Men hvis du kan lide 1'eren vil du også kunne lide 2'eren. Det er ens nok til at føles som the Division, med nok nye ting til at retfærdiggøre at kalde det en 2'er.

Du har en hovedbase, men måden hvor på man opgradere den på er anderledes. Rundt omkring på mappet vil der være Settlements (man besøger en af disse i betaen) som man skal hjælpe med forskellige ting. F.eks. skal man i betaen hjælpe det settlement, med at finde en person som er blevet kidnappet. Når man har klaret den mission, vil en person fra det settlement flytte ind i ens hovedbase og unlocke for crafting.

Så hele opgraderingen handler om, at hjælpe disse settlements til at blive stærkere, og derved få flere personer til at flytte ind i din base, og låse op for flere ting.

Points til at unlocke skills og perks får man via missioner, og de kan også findes skjult rundt på mappet.

Hver zone af mappet vil have et level, men disse kan ses på kortet.
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 747
By: Vojens


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf Painmaster Zero » 3. mar 2019 10:39

Jeg fik også spillet betaen et par timer i går og det minder ret meget om 1'eren. Kunne man lide det, ja så kan man trygt købe 2'eren.
En ting der dog fungerer lidt anderledes med 2'eren er, at det DLC der udkommer er gratis for alle. Har man et season pass så vil man få:
  *Adgang til DLC 7 dage før andre.
  *Classified Assignments som er meget små story missions
  *En bounty mission hver uge
  *Et ekstra "Project" hver dag frem til marts 2020 hvad så end det er
  *Direkte adgang til de kommende specialisations så snart de frigives, så man slipper for at grinde alt for meget for at få dem
  *Sidst men ikke mindst siger Ubisoft, at der vil være flere fordele, men de er ikke offenligjort endnu.
Om det er merprisen værd, skal jeg ikke kunne sige. Er der noget her, der kender til flere detaljer om season pass? Jeg har selv lavet en pre-order på Gold versionen som er inkl. season pass og glæder mig til at komme igang med spillet.
Painmaster Zero
Niveau 1
 
Indlæg: 57


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf citysleeps » 12. feb 2020 11:31



Så sker der ting på Division 2 fronten. Ny udvidelse til marts er et gensyn med New York, som bliver et helt nyt map/world. Hvis man ikke er kommet igang med Divison endnu, så er nu et godt tidspunkt :- )

Division 2 er desuden på udsalg til omkring $3 eller 20kr.
citysleeps
Niveau 5
 
Indlæg: 914
By: København

+4

Re: The Division 2-tråden

Indlægaf ara94 » 24. feb 2020 18:43

Hvor finder du division 2 til den pris?
ara94
Niveau 4
 
Indlæg: 509


Re: The Division 2-tråden

Indlægaf john_doe_dk » 24. feb 2020 21:23

ara94 skrev:Hvor finder du division 2 til den pris?

Hvis du mangler spillet så har jeg en kopi liggende til one ?
john_doe_dk
Niveau 1
 
Indlæg: 54
By: Albertslund


Næste

Tilbage til RPG

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron