Xboxlife forum

Assetto Corsa competizione

Spil med fart på

Assetto Corsa competizione

Indlægaf Niki Lauda DK » 9. okt 2020 13:03

Jeg har endnu ikke købt ACC, da det ikke kan køre ordentligt på currentgen, men det er på bud nu og hvis nogen ved om der er forskel på hvordan det kommer til at køre på Series X, må i meget gerne give lyd.

Det kunne også være at vi måske kunne få gang i noget fællesløb igen på et tidspunkt?
Billede
Niki Lauda DK
Niveau 8
 
Indlæg: 9005
By: Aarhus


Re: Assetto Corsa competizione

Indlægaf Niki Lauda DK » 24. okt 2020 09:30

Her er en video der kan kaste lidt lys over hvad man kan forvente. Det starter ved 4min. 13sek:Som jeg kan forstå det, så er spillet låst ved 60fps på konsol og der kommer ikke en Series X/S version lige foreløbig, men istedet nogle opdateringer, så det kommer til at køre stabilt 4K/60 fps på Series X, men ellers vil konsolporten være det samme som nu.

Jeg kan ikke komme med kilder, da det er forskellige brudstykker jeg har samlet sammen og den her video bekræfter nogenlunde det man kan opsnuse rundt omkring. Nu er spillet så ikke længere på tilbud, så jeg venter lige og ser om det rent faktisk forholder sig sådan :)

Det kunne være fedt hvis der bliver mulighed for 1440p med variable fps op til 120, men det er nok ønksetænkning, da der er tale om et nichespil på konsollerne og Kunos istedet bruger ressourcerne på PC versionen, som ifølge ægte GT3 kørere er det spil som kommer tættest på virkeligheden på alle parametre.
Billede
Niki Lauda DK
Niveau 8
 
Indlæg: 9005
By: Aarhus


Re: Assetto Corsa competizione

Indlægaf Niki Lauda DK » 3. nov 2020 16:25

Jeg byder lige ind igen her på min egen tråd :lol:

Digital Foundry har vist en lille smule gameplay og det kører med variable frames sådan Ca. 40-55 i sekundet, så det er måske fornuftigt.
Billede
Niki Lauda DK
Niveau 8
 
Indlæg: 9005
By: AarhusTilbage til Racing

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster