Xboxlife forum

Power On: The Story of Xbox og andre dokumentarer

Generelt snak om Xbox & Xbox360 hardware og services.

Power On: The Story of Xbox og andre dokumentarer

Indlægaf Erroneus » 22. dec 2021 11:20

Mange af jer har nok opdaget, men for dem som ikke har, så er den dokumentar Xbox har lavet, som de kalder Power On: The Story of Xbox, er fantastisk udført.

Den er på 6 afsnit, og meget høj kvalitet og vigtigt af alt, så er det ikke bare 6 x 40 minutter marketing. De holder ikke igen, og er meget selvkritiske ang. nogle af de fejl de har lavet og hvilken reaktioner der kom fra konkurrenterne. De viser naturligvis også de fantastiske beslutninger de har lavet, samt alle beslutningerne bag lukket døre, helt fra starten til nu.

Afsnit 1: https://www.youtube.com/watch?v=AJYsA1jXf60

Kan ikke anbefales nok, glimrende udført, bravo Xbox.

Der findes en lign. dokumentar om PlayStation, det er dog ikke udført af PlayStation selv, så den er ikke helt så meget bag dørene, som den her er, men også god.
From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution, der dog ikke ligger på Youtube: https://linktr.ee/FromBedroomstoBillions

Mere kritisk er PlayStations egen dokumentar om God of War, den er fænomenal, men er kun en man skal se, hvis man har spillet God of War: https://www.youtube.com/watch?v=ra_R-K_IoUc

Og nu jeg er i gang, så kan Noclip anbefales at tage et kig på https://www.youtube.com/c/NoclipVideo
De har hav af glimrende dokumentarer om f.eks. Doom, The Witcher 3, Horizon Zero Dawn, Warframe, Prey, Hitman, Fallout, Half-Life, Telltale, The Long Dark, Dishonered og meget mere.
Billede
Erroneus
Niveau 6
 
Indlæg: 1683
By: Nyborg

+5

Tilbage til Generelt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster

cron