Xboxlife - Best of 2015: Morten Skou

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. december 2015 - kl. 09:37
Del denne artikel:
0 9
På årets næstsidste dag, slutter vi redaktionens lille tilbageblik på 2015’s opture og nedture af, med en top 5 fra vores chefredaktør Morten Skou.

For mig har 2015 været et alt for travlt år, hvilket har betydet at jeg ikke har fået spillet så mange forskellige spil, som jeg ellers gerne ville. I min backlog har jeg blandt Halo 5: Guardians, Rainbow Six: Siege, Star Wars Battlefront, Rise of the Tomb Raider og The Witcher 3: Wild Hunt - alle spil, som i mine øjne godt kunne være endt ud på denne liste.


Xboxlife Share!
I starten af året, var Visceral Games klar med deres bud på hvordan et Battlefield-spil også kunne tage sig ud. Jeg har traditionelt set ikke været den store fan af Battlefield-serien, men der var noget over Hardlines "politi og røver"-tema, der ligesom bed sig fast. Et ganske frisk pust til genren, fordi spillet gik væk fra de ting vi efterhånden har set et utal af gange i first-person-shooter genren.


Xboxlife Share!
Jeg har egentlig altid godt kunne lide FIFA-spillene, men det har alligevel aldrig været de spil, som jeg er endt ud med at bruge voldsomt mange timer på. Med FIFA 16 er det dog som om, at min lyst til at spille fodbold igen er blomstret lidt op - og så er det jo stadig den slags spil, som man lige kan hive frem og spille et par hurtige kampe mod sine venner i.


Xboxlife Share!
Sledgehammer Games formåede med Call of Duty: Advanced Warfare, at få mig til at holde op med at spille Call of Duty. Jeg orkede ganske enkelt ikke alt den hoppen rundt som spillet gav mulighed for. Med årets udgivelse fra Treyarch, så er der stadig lidt hopperi, men jeg synes at de har lavet det bedre, så jeg nu igen kaster nogle timer efter multiplayerdelen af spillet.


Xboxlife Share!
Som optakt til Gears of War 4, der jo nok bliver en af de helt store udgivelser mod slutningen af næste år, så udgav Microsoft denne opsamling af de gamle Gears of War spil. Det første spil i serien, havde fået en gevaldig overhaling og resten af spillene kunne hentes og spilles i original udgaverne via Xbox 360 emuleringen på Xbox One. Actionbraget med Marcus Fenix og hans Delta Squad, var en oplevelse som jeg klart vil anbefale alle at prøve, også selv om du allerede har prøvet den originale.


Xboxlife Share!
Det var egentlig vores redaktør Palle, der fik overtalt mig til at prøve Life is Strange. Normalt er det en genre som jeg ikke har haft meget fidus til, men jeg besluttede mig alligevel for at give det en chance og sikke en oplevelse. Den dag i dag, så tror jeg faktisk stadig, at det er et af de mest fængende spil jeg har spillet på Xbox One i 2015 - og jeg ser virkelig frem til sæson to.


Årets skuffelse: Rare Replay
En samling på 30 spil, som tidligere har været rigtig populære og så endda til en rigtig fornuftig pris. Det lød næsten for godt til at være sandt og det var det desværre også, i det mindste for mig. Mange af de gamle spil trækker gode minder frem, men det er bare ikke altid, at spil der har 20-30 år på bagen, rent faktisk skal genudgives. Nogle gange skal man måske bare beholde minderne fra de gamle dage, i stedet for at prøve at genopleve dem og så blive skuffet.
Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support