Xboxlife – Best of 2015: Frank Fristed Pedersen

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 26. december 2015 - kl. 09:57
Del denne artikel:
0 1
2015 har været et år, fyldt med gode spil – og året, hvor episode opdelte spil, virkelig bed sig fast. Her ser vores skribent Frank, tilbage på hans 2015 spilår.


Xboxlife Share!
Endnu en gang et meget omfattende og imponerende spil i Fallout serien. I mine øjne mangler det dog lidt af den magi, de forrige spil i serien besad. Men selv med, hvad jeg opfatter som et lidt ufokuseret gameplay, så formår dette spil at imponere nok til at komme med på Top 5 listen. Det er åbenbart bare god underholdning at rende rundt i en ødemark. I hvert fald når det er Bethesda, der står for at bygge ødemarken.


Xboxlife Share!
Et bevis på, at omfattende og detaljerede rollespil bestemt har sin plads på konsollerne. En genial oplevelse og en meget imponerende co-op mode, som man bestemt ikke bør snyde sig for. Så har du ikke spillet dette spil endnu, så gælder det blot om at finde en ven og komme i gang. Det kan bestemt anbefales.


Xboxlife Share!
Et spil, som jeg faktisk ikke har fået spillet færdigt endnu. Jeg finder det meget dragende og sad med spænding og ventede på næste afsnit i serien, for at finde ud af hvad der sker. Men efter afsnit 3 besluttede jeg at vente til alle afsnit var ude, inden jeg spillede det færdigt og det har der så ikke været tid til endnu. Men så er der lidt til To-do listen i 2016. Genial historie-fortælling i et lidt andet miljø end vi er vant til at se i computerspil.


Xboxlife Share!
Lara er vendt tilbage. Ikke med de store nyskabelser, men med et knivskarpt fokus på det som virkede i det forrige spil. Det giver et meget underholdende spil, og det er rart med et spil der fokuserer på det, det kan, og ikke forsøger at please alle. Expedition Mode er en god måde at sikre langtidsunderholdningen, uden at introducere et halvhjertet multiplayer element, som alligevel ikke egner sig til Tomb Raider.


Xboxlife Share!
Slet ingen tvivl om, at det her er året oplevelse. En kæmpe præstation af det polske studio CD Projekt, dette spil bliver målestokken for open world rollespil i mange år. Ikke tidligere har vi oplevet en så levende, detaljeret og interessant verden, og det varer nok et stykke tid inden vi kommer til det igen.


Årets skuffelse: Genudgivelser
Tendensen omkring genudgivelser af ældre spil. Der er nogle få af dem der giver mening (med Rare Replay som det ypperste eksempel), men når det blot er en genudgivelse af et lidt ældre spil på en ny platform, så ville jeg ønske at udviklerne lod være. Brug dog kræfterne på at lave nye oplevelser, der udnytter den nye hardware i stedet for.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support