Turtle Beach Ear Force X12

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 21. juni 2012 - kl. 11:02
Del denne artikel:
0 0
Vi har hidtil anmeldt et par af de headsets fra Turtle Beach som ligger i den høje ende af prisskalaen, men samme firma laver selvfølgelig også headsets der uden tvivl ikke vil gøre så ondt på pengepungen, men som stadigvæk er af en ganske fornuftig kvalitet. Turtle Beach X21 som vi kigger på i denne anmeldelse, burde ligge i en priskategori hvor alle kan være med.

Turtle Beach X12 er den direkte erstatning af Turtle Beach X11, der i følge Turtle Beach selv, er det bedst sælgende headset til Xbox 360 i verden. Personligt har jeg da også været enormt glad for mit X11 som var mit primære headset igennem en lang periode. Derfor var jeg selvfølgelig meget spændt på, om X12 stadigvæk kunne levere varen.

Turtle Beach X12 Ear Force headset til Xbox 360


Det indeholder pakken:
- Turtle Beach Ear Force X12 headset med "styreenhed"
- RCA splitter kabel
- Xbox 360 Xbox Live voice kabel
- Brugermanual og et klistermærke

Headsettet er et trådet stereo headset, som ligesom de andre headsets fra Turtle Beach er udstyret med 50mm højtalere som leverer en super god lyd. Headsettet kræver strøm før det virker, dette fås via et USB-stik som sidder på ledningen fra headsettet. Det er egentlig lidt synd at det er nødvendigt med strøm via USB, men altså åbenbart en nødvendighed. Ledningen er i øvrigt næsten 5 meter lang, så der burde være rigeligt til at dække de flestes behov.

Selv om headsettet har en anden formfaktor end de XP400 og XP500 som vi tidligere har anmeldt, så sidder det ret godt rundt om ørene og slutter helt tæt så man ikke bliver forstyrret alt for meget af lyd udefra. For at undgå, at man kommer til at snakke alt for højt - en ting man ret typisk gør når man har høretelefoner på og din hjerne derfor tror at det er nødvendigt at råbe højere for at overdøve lyden, så har headsettet også såkaldt mikrofon monitoring. Dette betyder at du kan høre din egen stemme i selve headsettet og gør at du ikke ender med at råbe alt for højt når du snakker med dine venner over Xbox Live.

Via fjernbetjeningen som sidder fast på kablet fra headsettet, er der mulighed for at tilføje et bas-boost, som giver lyden lidt mere fylde. Samme fjernbetjening har desuden muligheden for at skrue op og ned for lydstyrken, skrue op og ned for chat-styrken og man kan også mute mikrofonen fuldstændig via en knap.

Turtle Beach X12 Ear Force headset til Xbox 360


En af de rare ting ved X12 er faktisk at det er et ganske ukompliceret stykke hardware, som man bare tilslutter via de rød/hvide RCA-kabler fra din Xbox, og så er man klar til at nyde sine favoritspil uden at forstyrre naboerne. Hvis du kører med HDMI, er det nødvendigt at du har en ekstra adapter før du kan tilslutte headsettet og det er egentlig synd at Turtle Beach ikke har ofret de ekstra kroner det ville have kostet at inkludere denne adapter i pakken.

Ud over at virke med Xbox 360, så virker headsettet også til PC - både med lyden fra spil og mikrofonen. Så hvis man vil have et godt allround stereo headset, uden at man havner helt oppe i den høje priskategori, så er X12 et ganske fint bud. Som en afsluttende bemærkning, så gælder det for X12 ligesom for de øvrige Turtle Beach headsets, at det er muligt at købe de forskellige reservedele seperat online. Så hvis du eksempelvis mister støjhætten til mikrofonen, eller den pude som sidder på øret er blevet lidt kedelig, ja så er det rent faktisk muligt at udskifte dem, og endda til en fornuftig pris.


Turtle Beach X12 produkt videoKøb headsettet hos en af vores partnere:
Turtle Beach X42 kan købes hos Gamebits.dk
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support