Spørgsmål og svar om Resident Evil: Operation Raccoon City

Skrevet af: Morten Skou - 21. marts 2012 - kl. 22:19
Del denne artikel:
0 0
Resident Evil Operation Raccoon City Logo

En række europæiske Xbox-sites har stillet Masachika Kawata nogle spørgsmål om Resident Evil: Operation Raccoon City. Masachika er producer og har arbejdet på mange af de tidligere Resident Evil titler, inklusiv Resident Evil 5.

Der kommer til at være seks spilbare karakterer i spillet. Hvilken en er din favorit og hvorfor?
Min favoritkarakter må være Vector. Jeg elsker hans udseende, som er indbegrebet af en USS soldat, og hans stealth camoufleringsevne giver den uerfarne spiller en god chance for at lære spillet at kende.

Vi har hørt, at der vil være flere typer fjender i Raccoon City. Kan du fortælle os lidt om dem?
Jeg kan ikke fortælle noget specifikt om dem, men I vil nok kunne se en vis forbindelse til Resident Evil 4.

Hvordan fandt I ud af, hvor på tidslinjen i Resident Evil universet Raccoon City passede ind?
Vores udgangspunkt for spillet var Raccoon City, et velkendt sted fra Resident Evil serien. Dermed faldt spillet naturligt ind mellem Resident Evil 2 og 3.

Kan du fortælle lidt om, hvad der inspirerede dig, da du lavede spillet? Hvordan influerede de tidligere titler skriveprocessen?
Raccoon City har mere fokus på FPS end de tidligere Resident Evil titler. Derfor kunne vi ikke opfylde alle de forventninger, der var til en ny Resident Evil titel. Dette førte til, at vi lavede en parallel historie.

For nogle uger siden annoncerede I Resident Evil 6 og gjorde dermed en masse fans glade. Hvad vil du sige til de spillere, der overvejer at vente på Resident Evil 6? Hvorfor er Raccoon City værd at købe – i stedet for at vente på udgivelsen af Resident Evil 6?
Resident Evil Operation Raccoon City er en unik del af Resident Evil universet. Det er ikke bare et almindeligt FPS – Resident Evil universet giver os mulighed for at smide en masse ekstra ting ind i spillet i form af blandt andet zombier. Spilleren skal hele tiden være på vagt over, hvad der gemmer sig bag næste hjørne. Spillet tilbyder også en overbevisende multiplayerdel. I Campaign Mode kan 4 spillere spille co-op, og i Versus Mode kan man spille team battle med op til 8 spillere. Spillet er fuld af indhold, der vil holde fansene til ilden frem til udgivelsen af Resident Evil 6 samtidig med, at spillet tager en helt ny drejning.

Når nu Resident Evil: Operation Raccoon City er en ny sidehistorie i Resident Evil serien, der foregår mellem Resident Evil 2 og Resident Evil 3, vil spillets popularitet så afgøre, om der kommer andre sidehistorier i fremtiden – eller måske et Raccoon City 2?
Det vil vi selvfølgelig overveje, hvis Raccoon City bliver godt modtaget.

I Resident Evil: Operation Raccoon City dukker Lone Wolf op som en ny spilbar karakter sammen med andre karakterer fra Resident Evil 2 og Resident Evil 3: Nemesis. Hvad er hans historie, og hvordan er han blevet en del af Raccoon City?
Lone Wolf er en USS helikopterpilot. Han er kun tilgængelig i Heroes Mode, online multiplayer. Resident Evil serien har tidligere haft uhyggelige skæbner i vente for helikopterpiloter. Med hensyn til Lone Wolf – hvem ved…

Har du nogle spændende anekdoter fra udviklingen af spillet?
Det er første gang jeg har arbejdet med en vestlig udvikler, og det har lært mig en masse om de gode og dårlige sider af, hvordan vi udvikler spil i Japan. Jeg håber på, at jeg vil kunne bruge den viden til at udvikle bedre spil i fremtiden.

Resident Evil: Operation Raccoon City udkommer til Xbox 360 den 23. marts 2012.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support