Redaktionens Top 5 – 2011

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. december 2011 - kl. 22:12
Del denne artikel:
0 0
Der har været mange gode spiloplevelser i 2011, men hvilke spil synes folkene bag Xboxlife har været de bedste?

Vi her på Xboxlife spiller mange spil hvert år og selv om vi tilstræber at være objektive i vores vurderinger af de mange spil, er vi også bare mennesker og har naturligvis vores egne favoritter.

Man hvilke spil synes folkene bag Xboxlife så har været de største spiloplevelser i 2011? Her er de fleste af skribenternes personlige favoritter fra året der er gået.

”Gears

Esge Winkel Lorenzen

1) Gears of War 3

Spillet der opsummerer og tager det bedste fra de to forrige spil i serien. God kampagne del med co-op mulighed for op til fire spillere og en totalt veltrimmet multiplayer del, både versus og horde mode. Aboslut yndlingsspil.

2) Lego Indiana Jones 2
3) Dungeon Defenders
4) Fruit Ninja Kinect
5) RageL.A. Noire

Jens Nørup

1) L.A. Noire

Det ramte Film Noir stemningen perfekt, og er et af de få spil jeg kan vende tilbage til efter at have gennemspillet det - og selvom den havde sine fejl var afhøringsdelen forfriskende nytænkning.

2) Batman: Arkham City
3) Deux Ex: Human Revolution
4) Forza Motorsport 4
5) Portal 2Portal 2

Jacob Graversen

1. Portal 2:

Intet andet spil i år, har for mig været i nærheden af Portal 2, trods et strærkt spilår. Portal 2 formåede at levere en fin historie, fyldt med fortrinelig humor og Stephen Merchant i rollen som Wheatley, er grund nok til at spillet indtager min førsteplads. Alt fra gåderne til spildesignet, historien og gameplay var, efter min mening, i en klasse for sig selv, sublimt spil.

2. Dark Souls
3. Bastion
4. L.A. Noire
5. Call of Duty: Modern Warfare 3L.A. Noire

Christian H. Nielsen

1) L. A. Noire

Det er ikke tit at AAA titler for lov til at eksperimentere særligt meget, men denne trend bryder L. A. Noire heldigvis med. Det opleves bedst i doser, det er ikke perfekt og ikke et spil for alle, men fordi L.A. Noire leverer en så helstøbt historie og oplevelse af at være en politimand i slut 40’ernes L.A., fortjener det titlen som min bedste oplevelse i 2011.

2) Dead Space 2
3) Battlefield 3
4) Call of Duty: Modern Warfare 3
5) Batman: Arkham CityDriver: San Francisco

Nicolai Ingemansen

1) Driver: San Francisco

I et år fyldt med fortsættelser, var Driver: San Francisco det spil, der bedst løftede en tung arv. Reflections formåede at levere en rigtig god køreoplevelse både i en lang singleplayer kampagne, men lige så meget i online delen, hvor især Shift funktionen betød hurtigt og hektisk gameplay.

2) F.E.A.R.3
3) Call of Duty: Modern Warfare 3
4) Magic the Gathering: Duel of the Planeswalkers 2012
5) HomefrontChild of Eden

Palle Havshøi-Jensen

1) Child of Eden

Jeg elsker spil, der bryder ud af de normale rammer og det må man sige at Child of Eden gjorde på alle måder. Child of Eden emmer langt væk af kærlighed, musik og skønhed og det er måske det smukkeste spil jeg endnu har spillet – både visuelt og som en helstøbt spiloplevelse.

2) Assassins Creed: Revelations
3) Rayman: Origins
4) Forza Motorsport 4
5) Battlefield 3
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support