PowerA Spectra Illuminated Controller

Skrevet af: Morten Skou - 19. april 2015 - kl. 21:28
Del denne artikel:
0 7
I takt med at vi kommer længere og længere ind i Xbox Ones livscyklus, kommer der naturligt nok også mere og mere tredjeparts tilbehør, hvor producenten prøver at udfylde de dele af markedet, som de officielle standardprodukter ikke kan. I dette tilfælde har producenten PowerA lavet en trådet controller, der har den specielle egenskab, at den kan skifte farve.

Hvis PowerA-navnet virker bekendt, så kan det være fordi du tidligere er stødt på dem i forbindelse med nogle af de andre produkter, de har lavet. Et af de sjovere produkter er en controller til Xbox 360, der har en slags airflow, som gør at man ikke kommer til at svede i håndfladerne, når man spiller i længere tid. Et andet produkt er en mindre controller til Xbox One, som med fordel kan bruges af spillere med mindre hænder.
Spectra Illuminated controller
Spectra Illuminated controlleren har den samme størrelse som en normal Xbox One controller og er selvfølgelig udstyret med de samme knapper, så der mangler ikke noget på den front. Den særlige egenskab, som PowerA mener, at vi har brug for, er som sagt muligheden for at skifte imellem 225 forskellige farvekombinationer. Det fungerer på den måde, at man via tre små knapper på undersiden af controlleren kan indstille farverne på henholdsvis grebene og selve midterområdet af controlleren. Den tredje knap bruges til at indstille lysstyrken på LED-pærerne.

De mange farvekombinationer opnås ved at kombinere de i alt 15 forskellige farver, som de to områder kan sættes til at lyse med, de fire mulige lysstyrkeindstillinger samt de tre forskellige indstillingsmuligheder, som gør det muligt for controlleren enten at have faste farver, skifte imellem farverne eller den sidste mulighed, hvor farverne fader over i hinanden. Der er også mulighed for, at man lader være med at tænde for lyset og så er controlleren bare grålig som du kan se på billedet ovenover.

Selve controlleren fungerer ganske fint, jeg har under testen spillet med den i et godt stykke tid uden at opleve nogle problemer. Der er selvfølgelig indbygget "rumble"-funktion og ligeledes har den de nye feedback trigger-knapper, som blev introduceret i forbindelse med lanceringen af Xbox One. Ledningen er på 3 meter, og den tilsluttes en af USB-portene på Xbox konsollen. Skal jeg nævne en ting, hvor den adskiller sig fra standard Xbox One controllere, så er der en lille forskel i de kliklyde, som controlleren laver i forhold til den normale Xbox One controller. På Spectra controlleren lyder de lidt mere plastikagtige, men i kampens hede er det næppe noget man bemærker - faktisk synes jeg, at lyden af D-padden er mere behagelig end på den officielle controller.

Spectra Illuminated controller


Controlleren har dog en anden mangel. Den har ikke mulighed for at tilslutte et headset, så hvis du har brug for at kunne bruge et headset, som kræver, at det skal tilsluttes direkte til en port på controlleren, så bør du ikke bruge penge på denne controller, for det er ganske enkelt ikke muligt.

At controlleren ikke er trådløs vil mange måske se som en ulempe, vi lever trods alt i 2015 og selv standardcontrolleren, som følger med Xbox One, er trådløs. PowerA formår dog tilsyneladende at se det positive i alt: med en trådet controller oplever du aldrig at løbe tør for batterier - og de fremhæver rent faktisk "no battery required" som en af de 6 features på bagsiden af pakken. Selvom jeg egentlig finder det lidt komisk, så har de jo ganske ret - og ellers ville mulighederne med at controlleren lyser op uden tvivl sørge for, at et normalt batteri ville blive drænet meget hurtigt.


PowerA Spectra Illuminated controller kan blandt andet fås i El-giganten til 549 kroner.
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support