Skrevet af: Morten Skou - 17. april 2006 - kl. 18:30
Del denne artikel:
0 0

Den lækre eksklusive Xbox360

Vores Project Gotham Racing 3 turnering på her på Xboxlife er netop blevet afviklet, og vinderne er fundet. Aldrig før har der været så mange tilmeldte til en turnering på Xboxlife, og antallet af afbud var minimalt.

Der var allerede inden start mange, der havde givet udtryk for, at de regnede med, at Foxyl4tor igen ville rende med sejren – men helt sådan gik det ikke.

Da finaledeltagerne endelig var færdige med deres sidste løb, havde hver af dem gennemført hele 17 løb, hvoraf de fleste løb var på 5 omgange. Der blev under de forskellige løb anvendt 14 forskellige biler fordelt ud over de forskellige bilklasser.

Under hele turneringen var der en god stemning imellem deltagerne, og de forskellige løb blev afviklet uden alt for meget puffen og skubben bilerne imellem. Sidstnævnte kan nok aldrig helt undgås, når adrenalinen kører, og spillet ville jo bestemt ikke have været det samme, hvis man ikke havde kunne skrabe lidt maling af modstandernes bil.

Vinderen af turneringen blev som bekendt Blade DK, som har været bruger på Xboxlife.dk siden februar 2006.

Vi lavede umiddelbart efter turneringen et interview med Blade DK, som du kan læse her:

Du vandt jo som bekendt vores PGR3 turnering, hvilket uden tvivl betyder, at du er en af de bedste PGR3 spillere i Danmark. Hvor mange timers træning har du haft inden turneringen, og har du gjort andre ting for at forberede dig?

Jeg købte min Xbox360 den 2. februar 2006 og Project Gotham Racing den 3, men har ikke lavet nogen særlig form for decideret træning op til turneringen.

Da du kørte løb i turneringen, var der da linet op med slik og cola, eller var du fuldt ud koncentreret?

Om lørdagen, hvor første og anden runde af turneringen blev spillet, var der mental støtte fra en af mine venner, og der var en enkelt flaske sodavand – resten var ren koncentration. Samme ven var for øvrigt også med, da jeg vandt en PlayStation 2. Om søndagen stod den på nedrullede gardiner, vand og koncentration. PlayStation 2 konsollen vandt jeg for øvrigt i en RidgeRacer5 turnering, hvor det gjaldt om at køre hurtigste omgangstider.

Der var en masse lækre præmier i PGR3 turneringen, men er der en eller flere af dem, som du er specielt glad for at have vundet?

Det er klart, at det er den lækre specieldesignede sorte Xbox360, jeg er mest glad for. Men også de trådløse controllere og spillene er fede at have vundet. Så slipper jeg for at købe dem selv.

Du har uden tvivl allerede brugt mange timer på Project Gotham Racing 3, men har du en favoritbil eller favoritbane?

Jeg mener ikke, at jeg har brugt specielt mange timer på spillet, og jeg har faktisk ikke en favoritbane eller bil endnu.

Da du tilmeldte dig til Project Gotham Racing 3 turneringen, havde du da regnet med at stå som vinder her i dag?

Nej, langt fra. Jeg havde faktisk regnet med at ryge ud som en af de første.

Du kørte rimeligt sikkert igennem hele turneringen, men hvem anså du for at være dine største konkurrenter til titlen?

I første runde så jeg klart Novotex som en mulig vinder af turneringen, da han kørte rigtigt godt. Men i finalen var det klart Foxyl4tor, der var den største, men ”ræven” havde det med at tage for store bidder.

Kørte du ud fra en bestemt taktik på de forskellige baner, eller jokkede du bare speederen i bund og håbede på det bedste?

Jeg forsøgte virkelig at køre behersket og ikke ramle ind i nogen, da jeg har det princip, at de folk, der kører hurtigere end en selv, dem skal man trække ind til siden for ligesom i normal motorsport. Der er jo ingen grund til at ødelægge chancen for dem ved at køre som et dumt svin.

Du er en ud af 3 danskere, som har vundet adgang til den eksklusive PGR100 klub. Det må da lidt være en form for blærefaktor, er det noget, du vil snakke med vennerne om?

Ja helt sikkert!

Hvis du skal komme med din overordnede mening af turneringensforløb, hvordan vil du så beskrive det?

Exceptionel, god sportsånd, super underholdning hele vejen igennem og masser af godt ræs.