Halo 2 Ambassadør: Del 3

Skrevet af: Sune Meyer (Goose Fraba) - 6. november 2004 - kl. 17:58
Del denne artikel:
0 0
Skrevet af The Guardians

Halo 2 Ambassadør Artikel: Del 3
Jeg er som sagt èn af de heldige udvalgte, der udover titlen som Halo 2 Ambassadør fik en Halo 2 sweatshirt, et sjovt lille brev med noget tekst på, en invitation til Halo 2 multiplayer demo, og til sidst men slet ikke mindst en invitation til Halo 2 Launch Party, her den 10/11. Nå, men lad mig fortælle jer om turen:
Det startede med at jeg fik en Email, fra PR firmaet GCI Mannov, om at jeg var inviteret til en Halo 2 multiplayer demo her den 22/10. Selvfølgelig svarede jeg tilbage med det samme, om at jeg da gerne ville komme.

22/10
Efter en hård dag i skolen uden særlig meget koncentration, var klokken ved at blive 18:00. Over-stresset som jeg er, fik jeg min ven (Yokanabster) og jeg selv til at tage afsted allerede klokken 18:00 selv om jeg bor 15 minutter derfra i bus, og vi skulle først være der kl. 19:00, men som jeg sagde ”Man kan aldrig vide om vi kommer ud for noget”.
Da vi var stået af bussen gik vi ned af Tuborg Boulevard, vi vidste at stedet vi skulle møde op på var Tuborg Boulevard 12, men problemet var, at der ikke var nogen huse, der havde husnummer, så vi var lidt fortabte. Vi gik ned for enden af vejen, og kiggede os lidt omkring, vi kunne ikke finde huset, og vi overvejede at spørge en mand om hjælp, men så kom Yokanabster til at kigge op på et hus, og dér lyste et stort Microsoft logo. Vi løb hen til bygningen og pressede vores ansigter op til vinduet, for at se hvad de lavede. Vi kunne se 3-4 mænd gå rundt og sætte ting op. Det første vi lagde mærke til af inventaret, var et stort lærred. Vi blev selvfølgelig glædeligt overrasket og prøvede at åbne dørene, men så opdager vi at der hænger nogle skilte med at vi skal gå ind en anden vej.

Vi gik indenfor, og lige så snart de opdagede os, blev vi tilbudt diverse drikkevarer. Jeg snuppede en cola, mens Yokanabster takkede pænt nej. Vi satte os ned og kiggede lidt på, at de satte det op. Da der var kommet fire personer mere, blev vi henvist til deres kantine. Her oppe blev vi igen budt på drikkevarer, og jeg tager mig en Søbogaard (man er vel økologisk). Kantinen består af et par borde og stole, selvfølgelig et køkken, en Xbox stander, med ”Best Of Xbox Demo’s v.1.0” og så et bordfodbold bord. Jeg gik hen og startede med at spille lidt Halo, mens Yokanabster skiftede temaet på hans mobil til et Halo 2 tema og tog lidt billeder. Dog kunne jeg ikke koncentre mig, så jeg droppede det hurtigt og gik hen og talte med Yokanabster.

Efter godt og vel 45 minutter, fik vi at vide, at vi godt kunne komme ned i Hall’en. På vej tilbage opdagede vi et side vindue med et par Halo action figurer og en stor sølv kuffert med et Halo 2 logo på. Alle småtrippede ned af trapperne, men samtidigt prøvede man at opføre sig nogenlunde anstændigt.
Da vi kom ned, skulle vi ikke spille Halo 2, som vi havde regnet med. De manglede nemlig lige at få en xbox-stander op at køre, så vi måtte sidde og spise pizza, imens vi blev pint ved at se alle de skærme, der bare ventede på, at man skulle komme hen og trykke ”a”. Lige da jeg havde taget mit andet stykke pizza, var den sidste xbox færdig, så jeg skyndte mig at proppe hele pizza stykket i munden, tage mit glas cola og løbe hen til den plasma skærm, hvor jeg og Yokanabster havde reserveret plads ved siden af Saxe og co. Jeg havde taget min egen Duke controller med, i som jeg havde importeret fra Canada, men endnu ikke pakket ud. Siden jeg altid har syntes, at det er et helvede at pakke xbox controllers op, tænkte jeg, at det er noget, de burde kunne klare. Så jeg går hen og kræver, at siden han arbejder hos Microsoft, burde han kunne åbne en xbox controller. Han siger, at det kun er et spørgsmål om vold, men det ender med at han bliver nød til at gå hen til en anden deltager og spørge ham om hjælp, men til sidst fik han den da åbnet, og vi kunne gå i gang med at spille Halo 2.

Desværre fik vi kun prøvet e3 04 builden, men det var da også vildt fedt, og det skulle vise sig, at vi også fik prøvet den færdige build!
I de første kampe vandt jeg med 25 kills, hvor den nærmeste konkurrent (Yokanabster) havde omkring 18-19 stykker, og Saxe og co. havde et antal kills, jeg ikke lige vil nævne. Øhh ikke lige for at blære mig :).
Slayer virkede ikke særlig godt i Zanzibar, man spawnede kun ved stranden, der var mange grafikske fejl, hvor modstanderen, warthogs og andre ting, der kan flyttes, pludseligt forsvandt, og hele kampen var koncentreret på et meget lille punkt af banen.

Vi fik også spillet lidt One Flag CTF, hvilket fungerede rigtig godt. Jeg fik åbnet porten et par gange, dræbt fire med plasma sværdet, dog ikke med lock-on, men bare ved at slå ud i luften ved hjælp af ”b” knappen, og så en enkelt gang et uppercut fra ”r” knappens side. Jeg fik også prøvet at tracke en hog med Rocket Launcheren og boardet en Ghost, hvilket giver et godt adrenalin rush.

Da vi havde spillet i godt og vel halvanden time, blev der sagt, at de ville stable en turnering på benene, og at de satte 5 Halo 2 headsets på højkant. Fedt nok tænkte jeg og tilmeldte mig. Jeg var med i den allerførste omgang, og det kom lidt som et chok for mig, at vi skulle spille Coagulation, vores allesammens favorit multiplayer bane, Blood Gulch, bare i en ny og tweaked version.

I har sikkert læst PS2 Playkids beretninger om det, så jeg vil lige fokusere på det, der slog mig, og som PS2 Playkid ikke fik med, da jeg spillede den veldesignede bane Coagulation: Der står en lille klynge fyrrenåletræer ved overshield grottens udgang. Ud mod rød base og inde i grotten, er der nu en lille pyt vand, hvor overshielden ligger.
Det nye våben, Brute Shot, findes også i den lille hule, der er inde i bjerget, ved blå side.

Jeg fandt ud af, at den bedste taktik i den bane var, at bruge en banshee/ghost til at transportere sig rundt med og så komme bragende ind i en ”firefight” mellem to personer, og bare enten starte med at skyde på dem fra bansheen, eller også bare hoppe ned med det samme og begynde at skyde på dem med battle riflen. Men til sidst blev bansheen så skadet, at jeg endte med at flyve rundt i et vrag, næsten uden vinger, og man kunne se mine ben stikke ud. Men eftersom der er ingen fall damage er, kunne jeg bare hoppe ud og fortsætte kampen. Fej som jeg er, var jeg på vej ned for at hente en ny banshee, men da jeg kom derned, var der en der tog bansheen lige foran mig. Jeg gik i panik og løb væk derfra, mens jeg fortvivlet skød på bansheen, og da skete det sejeste for mig; lige idet bansheen fløj forbi mig, kom jeg i tanke om, at jeg kunne boarde den. Jeg holdt med det samme ”x” inde, og jeg kom da op på den, fik den boardet, smed modstanderen ud og fik ham skudt. Forresten kan man ikke mere flyve personer ned. Denne taktik virkede fortræffeligt, og jeg vandt med 15 kills. Nummer to havde 13 kills. Efter kampen var jeg helt oppe at køre, jeg kunne mærke adrenalinen pumpe rundt i blodet på mig, og det var lige før jeg var stakåndet. Så jeg tog mig et stykke dejlig kold pizza, og gik mig en tur rundt i hallen for at køle ned.

Efter en 45 min var det mig igen. Denne gang var jeg heldigvis ikke den første til at spille, så jeg nåede lige at se, at det var Battle Creek, nu kendt som Beaver Creek, som den vist også hedder i den amerikanske version af Halo. Igen kan i kigge i PS2 Playkids artikel, for at få en beskrivelse af Beaver Creek, da han kommer fint rundt der. Her var den bedste taktik at bruge plasma pistolen og smg’en som combo (Skal ikke sige om jeg var den første til at bruge den kombination, men jeg lurede den i hvert fald ikke af fra nogen, og da jeg var startet med at bruge den kombination, var det som om alle gjorde det. Igen lidt blær :) Her vandt jeg så en kneben sejr med 10 kills og 9 til anden pladsen.

Jeg vandt et Halo 2 headset, hvilket jeg selvfølgelig var godt tilfreds med, men da turneringens vindere var fundet, var det som om, det var slut. De første folk var ved at gå, og xboxene blev lige så langsom slukket.
Jeg sagde farvel til saxe og co., og tog en gang sidste splitscreen med yokanabster, før vi lagde controllerne endeligt fra os. Så snuppede jeg et til stykke kold pizza, pakkede min eksklusive Halo 2 controller ned, sagde farvel til de forskellige folk fra Microsoft og fulgtes med PS2 Playkid og hans gæst Malcolm2179, (har han en profil her inde?) og sagde så farvel til dem.

Yokanabster og jeg tog bussen hjem, uden på et eneste tidspunkt at holde op med at tale om den guddommelige oplevelse, vi lige havde oplevet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support