Halo 2 Ambassadør: Del 2

Skrevet af: - 31. oktober 2004 - kl. 22:10
Del denne artikel:
0 0
Ja, jeg er så som en af de heldige vindere i konkurrencen her: herhttp://www.xboxlife.dk/nyhed.php?id=762, blevet bedt om at skrive en smule om en del af præmien ved titlen "Halo 2 Ambassadør."

Vi (læs: alle de andre) fik en mail fra Microsoft om at møde op fredag d. 22 oktober i deres danske hovedkvarter i København, gerne sammen med en gæst. Hvorfor jeg ikke modtog en mail, ved jeg ærligt talt ikke.
Det er egentligt også ligegyldigt, så det skal vi ikke snakke mere om her.

Jeg beslutter så at tage med. Det er ikke så nem en beslutning som det lyder, fordi jeg bor i Nordjylland. Det vil sige 6 timer hver vej med tog. Men i stedet for at tage med tog som det var min plan i starten, tilbød min far at køre mig i bil. Så jeg tog fri fra skole 2 timer før, cykler hjem, og hopper ind i bilen. Så henter vi min gæst, og kører mod København.

Selve køreturen er der ikke så meget at sige noget om, ud over "snork snork gab snork."
Vi ankommer ved Microsoft, og prøver at gå indenfor. Men af en eller anden "smart" grund kan dørene til den bygning kun åbnes indefra. Så min gæst og jeg står og venter udenfor sammen med PS2 Playkid og hans gæst, indtil der kommer en eller anden fyr som skal hjem fra arbejde (kl. 19 ). Så smutter vi indenfor, og det der møder os er en enorm hal.
Microsofts bygning er på 5 etager, hvoraf MS ejer 3 af dem (tror jeg det er.) Etagerne er alle bygget rundt om en meget stor hal i midten, og det var hér vi skulle mødes.

Vi går hen til de andre, men når ikke rigtigt noget før at der kommer en medarbejder fra Microsoft med sin Halo 2 trøje på og viser os op til Microsofts kantine + underholdningsrum.
Vi får at vide at vi bare må drikke alt det vi vil fra deres to kølere, og de fleste kaster sig da også meget hurtigt over cola'erne.
Underholdningsdelen af rummet består i et bordfodboldspil, og selvfølgelig en Xbox - passende med Halo sat i maskinen.
Så er der ellers ikke meget at lave end at vente. Min egen ventetid bestod mest i at stå, og kigge ned i hallen. PS2 Playkid og The Guardians fik taget nogle billeder af det hele, men desværre har jeg intet digital kamera, så i må spørge dem efter billeder Efterhånden som tiden går bliver det hele en smule forsinket. Folkene fra Microsoft får sat fire af de her "konsolstationer", som man kender dem fra butikker (dem med Xbox'en bag ved en plastic montre, og med controllerne sat fast i fjedre) op.
Bagefter ruller de sørme lige 2 enorme plasma skærme ind, og sætter dem til. Til sidst, men ikke mindst sætter de en projektor til at sende billederne op på en enorm skærm - selvfølgelig med sorround sound
Så bliver der sat et par borde og stole op i midten af det hele.
Efter en rimelig lang ventetid får vi lov til at gå ned i hallen igen. Der bliver nærmest løbet ned af trappen for de flestes vedkommende, inden vi sætter os til rette ved bordene. Microsoft har sørget for en masse sodavand står klar ved siden af en bunke varme pizzaer. Maden ryger for mit vedkommende hurtigt ned, mens man iagttager skærmene hvor Halo 2 bliver installeret.

Efter den sidste konsol er færdig med installationen får vi endelig lov til at kaste os over maskinerne. Jeg smutter hurtigt hen til en af plasmaskærmene sammen med min gæst, The Guardians og hans gæst. Vi laver hurtigt profiler, og begynder derefter hurtigt Slayer på Zanzibar.

Eftersom det er min første gang nogensinde jeg spiller nogen af de to Halo spil i multiplayer, kan man roligt sige at det går elendigt for mig. Jeg finder i hvert fald hurtigt ud af at de andre ikke er intereserret i at jeg sniger mig væk fra dem og begynder at snipe dem. Nå, men efter de mange første runder begynder jeg faktisk at blive bedre.
Microsoft folkene finder på at sætte en turnering op, hvor af de fem bedste får tilsendt et Halo 2 headset (som de fleste af jer jo kender)
Efter lidt betænkelighed over hvor pinligt det mon kan være at deltage beslutter jeg at stille op.
Jeg er ikke med i de første par runder så jeg smutter tilbage til Zanzibar for at øve. Det går dog ikke for godt i første runde, fordi min gæst, som aldrig har spillet Halo på Xbox før, tæsker mig for sygt 25 - 8 eller sådan noget.
Så kommer The guardians og hans gæst igen, og vi spiller alle fire sammen. Nu går det langt bedre for mig, og jeg er faktisk ikke mere end et par kills bag de to bedste (gæt selv hvem det er (nej ikke min gæst.))

Jeg bliver kaldt til turneringen. Jeg sætter mig i sædet med en xbox plakat bagpå, og samler controlleren op. Jeg skal spille i mod to andre, og vi spiller til 15 kills.
Spillet begynder og jeg overrasker faktisk mig selv ved at tage føringen!
*Note: for lige at gøre det lidt nemmere giver vi lige modspillerne nummer - nr. 2 og nr. 3*
Jeg kommer en 3 - 4 kills foran nummer 2. Nummer 3 ligger den del længere nede, og ser ikke ud til at være nogen fare. Jeg må ærligt indrømme at jeg spiller lidt som en tøs for at vinde - Jeg hopper op på den nærmeste Ghost og begynder så at skyde efter de andre. Det går meget godt indtil at nummer 2 beslutter at sparke mig af min Ghost - ikke godt!
Nummer 2 henter en masse kills, dog ikke på Ghost. Jeg får også dræbt nummer 3 en del, men alligevel fører nummer 2 13 - 10. Langsomt for jeg indhentet nogle kills og det står 14 - 14. Nu VIL jeg bare ikke tabe, så jeg hopper op på en Ghost og køre simpelthen nummer 2 over. Jeg vinder altså første runde, og går rystende tilbage til plasmaskærmen.

Vi spiller videre, får drukket noget sodavand, og prøver nogle forskellige spilmodes, selvom mange af dem var låste.
Klokken bliver over 22:00 som ellers var det aftalte sluttidspunkt. Microsoft viser sig fra den flinke side og vælger at gøre bod på forsinkelsen.

Jeg bliver kaldt op igen. Denne gang skal jeg spille med PS2 Playkid og to jeg ikke kender. Jeg er meget nervøs denne gang, fordi nu har jeg faktisk mulighed for at vinde det headset!
jeg husker ikke meget fra kampen udover at Playkid vinder. Han når først de 10 point (de har ændret reglerne på grund af tiden) og jeg kommer ind som nummer 2 med 6 point. Pyhaa tænker jeg, men så siger manden ved siden af mig: "Delt andenplads. Hvad gør vi så?"
Jeg er lige ved at skrige! Nå men vi bliver sendt ud i en omkamp 1 mod 1.
Vi skal spille en bane jeg ikke har prøvet før. Den er ret lille uden mulighed for at gemme sig. Min modstander bruger et smart trick, som jeg, Halo newbien, ikke kender. Han tager en plasma pistol og dual wielder den sammen med en SMG. Derefter lader han pistolen fuldt op, og går så ellers på jagt efter mig. Jeg - smart som jeg er har kun en SMG med lav ammo.
Nå, men han finder mig, affyrer pistolen som fjerner alt min armor, og dræber mig så med et par skud fra SMG'en. Gentag denne process omkring 8 gange, og så begynder min hjerne omsider at tænke - "Hey, han vinder jo!"
Jeg bruger samme trick på ham, og det lykkedes mig et par gange, men jeg begynder på det alt for sent. Han vinder.

Jeg ryster stadigvæk lidt bagefter mens han fortæller mig at han har afluret tricket fra en af de andre. Jeg siger bare "Nå ja okay" og giver ham skuffet hånden.
Efter min deltagelse i turneringen er færdig og de 5 vindere er fundet, vil min gæst gerne hjem (På grund af den lange tur, og vi er forsinket.)
Jeg har ikke rigtigt lyst, for inde i mig lever der stadig et spinkelt håb om at jeg vandt et headset, men jeg bliver rykket ud af døren. Og så kan man jo ikke komme ind igen.

Jeg smutter ned i bilen, og kigger med et skuffet blik en sidste gang på den enorme bygning. Jeg er ekstremt glad for den fede oplevelse, men samtidig en smule skuffet (læs: dårlig taber) over ikke at have vundet et headset når de to andre fra Xboxlife.dk gjorde. Men det er åbenbart min skæbne ikke at vinde det headset. Måske fordi jeg får det til jul? Man kan da altid håbe.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support