Call of Duty Elite - Interview med Noah Heller

Skrevet af: Morten Skou - 25. august 2011 - kl. 19:58
Del denne artikel:
0 0
Under Gamescom i Køln, fik vi muligheden for at lave et eksklusivt interview med Noah Heller fra Activision omkring Call of Duty Elite.

Xboxlife: Vil der være nogen aldersgrænse i Call of Duty Elite? Vil 12-årige kunne deltage?

Nej, I øjeblikket er grænsen 18 år og derover. Det er der et par gode grunde til, en af dem er, at langt de fleste medlemmer gerne vil vinde ting, og hvis vi vil give en bil væk, er vi nødt til at sikre, at vinderen er myndig

Xboxlife: Hvad har I gjort for at sikre, at ingen under 18 år kan deltage?

Vi kræver, at du indtaster din alder, når du tilmelder dig, og hvis du vinder en præmie, er vi nødt til at verificere din alder. Så hvis det viser sig, at du kun er 12 år, når du vinder jeepen, så får du den selvfølgelig ikke.

Sandheden er, at de fleste forældre syntes det er okay, at deres 16- og 17-årige børn spiller Call og Duty, men Call of Duty Elite er forbeholdt for 18-årige og ældre personer.

Xboxlife: Hvad med prisen på PRO abonnementet?

Om 2 uger vil vi annoncere prisen, så jeg kan ikke fortælle det lige nu – men jeg kan fortælle dig det, jeg har fået lov til at fortælle: Først og fremmest så har du set hele præsentationen, og alle de ting, jeg har vist, har en gratis del. Hele ”career” er gratis, hele ”improve” er gratis, ”groups” er gratis. ”Clans” har både gratis- og premium-medlemmer, men premium-medlemmerne får adgang til lidt flere ting. Med hensyn til konkurrencer så er der gratis konkurrencer, men hvis du vil vinde en million dollars eller en bil, er du nødt til at være premium-medlem.

En anden fordel for premium-medlemmerne er, at alt nyt indhold, ”DLC”, er gratis for dem.

Xboxlife: Er du ikke bange for, at folk, der allerede betaler for Xbox Live, vil tænke, at det bliver for dyrt at betale for flere ting?

Selvfølgelig er det altid en udfordring. Jeg tror svaret må blive nyt indhold (DLC). Hvis du er en bruger, der ville have købt det nye indhold alligevel, er det en nem beslutning. Hvis du ikke er, så kom og spil gratis – vi vil gerne tage os tid til at overbevise dig om hvad Elite er værd. Når du tænker over, hvor meget folk spiller Call of Duty, jeg tror, at den gennemsnitlige gamer spiller 55 minutter om dagen, det er lang tid - forhåbentlig har de samme spillere også lyst til at bruge tid på Elite communitiet.

Xboxlife: Call of Duty Elite kom ret sent i forhold til Black Ops. Var Elite hele tiden ment som en BETA for for Black Ops?

Elite har været under udvikling i mere end 2 år. Ingen kendte rigtig til det. Men vi var nødt til at tage en beslutning hos Activision, det var enten at holde det tilbage indtil Modern Warfare 3, eller få communityet til at bruge det allerede nu og få en masse værdifuldt feedback. Vi besluttede, at Elite ikke er et consolspil, det er en community ting – så vi havde brug for at få det ud og begynde at lære af erfaringerne så tidligt som muligt.

Xboxlife: Jeg snakkede med en af mine venner I går aftes, og han troede, at Call of Duty Elite kun var til Black Ops. Har i gjort nok for at fortælle folk om det her?

Elite er på ingen måde kun til Black Ops, Modern Warfare 3 er en stor del af det. Specielt når ting som klanfunktionerne lanceres. I selve spillet kommer du til at se klaner, og i Elite vil du se klaner. Så Elite for Black Ops er som at se dele af spillet via nettet, væk fra konsollen. Men i Modern Warfare 3 er det integreret i selve spillet, og det har selvfølgelig krævet en masse arbejde for udviklerne. Det er virkelig udfordrende at udvikle sådanne ting, udviklingsteamsne skulle virkelig være passionerede omkring det. Men det er gået hen og blevet rigtig godt synes vi selv.

Xboxlife: Fortæl mig lidt omkring muligheden for at designe våbenpakker online.

Ja, det er en anden stor ting, der kommer i Modern Warfare 3. Du vil have mulighed for at dele dine våbenkonfigurationer med dine venner, du vil kunne læse artikler om særlige pakker og derefter klikke på et link for at tilføje pakken direkte til dit spil. Det er en anden måde virkelig at integrere spillet med Call of Duty Elites online-del.

Xboxlife: Lad os sige, at en af mine venner har en virkelig sej pakke med en AK-47, vil jeg så være i stand til at kopiere pakken, selvom jeg ikke har åbnet op for AK-47 endnu?

Det vi gør er, at vi giver dig mulighed for at kopiere det og gemme det til senere. Når du så selv har åbnet op for AK-47, kan du kopiere den igen og bruge pakken i spillet.

Xboxlife: Hvad med forventningerne til antallet af medlemmer til premium-delen af Call of Duty Elite?

Det er en af grundene til, at vi forsøger at gøre meget af det gratis. Hvis du køber spillet, ved du ikke endnu, at du har fået et Elite abonnement – du behøver bare at logge ind og bruge det. Statistikkerne i Elite vil stadigvæk blive samlet uanset og vil være klar til brug, når du logger ind.

I Modern Warfare 3 kan du se dine klan funktioner, dine gruppe funktioner, du kan se daglige konkurrencer. Vi tror, at spillerne ser det og vil få lyst til at bruge det, og det kommer til at betyde en del medlemmer til Call of Duty Elite.

Xboxlife: I går snakkede du om muligheden for at reservere klannavne. Kan du komme lidt nærmere ind på det?

Du er faktisk den første person, der har spurgt om det. Jeg kan fortælle dig at efterhånden som klanerne stiger i rang, for eksempel ved at fuldføre udfordringer eller deltage i operationer, så åbner det op for ting til alle medlemmerne i klanen. På et bestemt niveau åbner du for eksempel op for et emblem, på andre niveauer åbner du op for nogle elite funktioner eller en brugerdefineret baggrund. Og på et højere niveau, jeg kan ikke fortælle dit hvilket, åbner du op for reservering af et klannavn. Hvis din klan vælger et klannavn på 4 bogstaver, er det kun dine klanmedlemmer, der kan bruge det i spillet.

Xboxlife: Er den mulige længde på et klannavn stadigvæk kun på 4 bogstaver?

Ja, det er stadigvæk kun på 4 bogstaver, men det er dit og kun dit. Ingen andre vil kunne bruge det hvis du altså får det reserveret via Elite.

Xboxlife: Jeg opdagede, at du kan faktisk have længere videoer i Elite end bare 20 sekunder som det i dag er tilfældet i Black Ops?

Ja, jeg tror ikke, at vi har annonceret den nye længde endnu, men jeg ved, at jeg kan sige, at vi vil have fuld HD video i Modern Warfare 3. Og vi vil have flere muligheder med hensyn til at lagre og gemme det. Vi vil annoncere den nye længde for videoer inden længe.

Xboxlife: Og videoerne vil faktisk blive uploaded automatisk til Elite?

Ja, og som du selv opdagede i går, blive alle spillere, der er en del af en video, automatisk markeret. Så du kan se dig selv optræde i en video som en anden har uploadet.

Xboxlife: Du snakkede om et online show, ”Roll Call”, hvor I faktisk vil belønne nogle af spillerne?

Vi har en del af den slags shows planlagt. Et af dem er Roll Call-showet, hvor en vært vil fortælle om forskellige videoer hver uge, og nogle af dem vi udvælger, kan faktisk være heldige og vinde præmier. Så det handler virkelig om at give noget tilbage til communityet for os med Call of Duty Elite.

Xboxlife: Kan du give os nogen eksempler på, hvilke slags statistikker vi kan forvente fra Call of Duty Elite?

Naturligvis vil Call of Duty Modern Warfare 3 have andre og flere stats end Black Ops har i Elite i dag. Ting som antal dræbte/antal gange død-forholdet, hovedskud og så videre vil stadigvæk være der. Men det virkelig seje omkring Elite med Modern Warfare 3 vil være, at du vil være i stand til at sammenligne klaner mod hinanden for at se, hvilken klan, der er bedst eller hvem der lavede flest hovedskud hen over weekenden og meget andet. Vi prøver at finde på nye måder at gøre det mere interessant for alle, og det handler ikke kun om, hvem der har det bedste antal dræbte/antal gange død-forhold, men mere om hvad du er bedst til i forhold til dem som du sammenligner dig med.

Xboxlife: Er antal dræbte/antal gange død-forholdet stadigvæk delt i forskellige spiltyper så Team Deathmatch er forskellig fra Domination og så videre?

Ja, for ved du hvad, når alt kommer til alt, er det måske nemmere at dræbe en masse personer I Team Deathmatch sammenligned med Domination eller Capture the Flag. Og vil ønsker naturligvis ikke at straffe personer der spiller det ene frem for det andet.

Xboxlife: Vil du i Elite have mulighed for at sammenligning mere end en spiller af gangen? Hvis jeg nu ønskede af sammenligne 4 eller 5 spillere på en gang?

Du kan på leaderboardsne, men du kan ikke i standard stats, der er det kun en mod en. Men du kan vælge af ”følge” flere spillere, og de vil alle vises på leaderboardet – som kun kan indeholde de spillere, som du ønsker at følge.


Har du fået blod på tanden omkring Call of Duty Elite, så kan du læse mere, og tilmelde dig, på den officielle hjemmeside.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.