Black Ops 2- Multiplayer reveal trailer analyse

Skrevet af: Morten Skou - 7. august 2012 - kl. 22:04
Del denne artikel:
0 0
Treyarch har netop afsløret den første information omkring multiplayerdelen i Call of Duty: Black Ops 2. Dette har de gjort via en trailer, der varer lidt over 2 minutter. Vi kigger lidt nærmere på, hvad det egentlig er, vi kan se i traileren.


Se traileren i større opløsning herDet første, som man måske bemærker, er, at Black Ops 2 har fået et helt nyt HUD (Head Up Display). Umiddelbart er tingene blevet lidt større, end de har været hidtil, og man kan blandt andet se den pågældende score for kampen, et mini-map, dine killstreaks og hvilket våben - inklusive våbenets navn og hvor mange kugler, man har tilbage i det. Derudover fremgår der nu både navn og rang, inklusiv rangens ikon, over både dine med- og modspillere.

Spilleren kaster sig nu ud i kampen og kaster hvad der ligner en lille håndholdt EMP hen imod en fjende, som efterfølgende bliver lammet - derefter ser det ud til, at spilleren har nemt ved at skyde fjenden. En anden ny ting, som man bemærker i toppen af skærmen, er, at det nu ser ud til, at man får at vide, når man får såkaldte "Accolades" - i de tidligere Call of Duty-spil har man først fået at vide, hvilke af disse man har låst op for efter selve kampen, hvilket egentlig har gjort dem relativt kedelige og nærmest overflødige. En af de accolades, som vi får at se i traileren, er en der hedder "Revenge" - man kan jo gætte på, at den kommer, hvis man skyder en fjende, som lige har skudt dig.

Vi bliver nu hurtigt kastet over i en helt anden bane, hvor spilleren er bevæbnet med en POW-57 MMS, og her kan vi ligeledes se, at det såkaldte "Dolphin dive" er tilbage. Vi kan også se en af de nye features i spillet, som er en slags røntgensyn, der gør, at modstanderne bliver markeret med et omrids, selv om sigtbarheden er relativt lav.Lidt længere inde i traileren, omkring de 38 sekunder, får vi et nyt killstreak at se, som faktisk lader til at være en teknologi, der allerede har været skrevet en del om i diverse medier. Det ligner nemlig en enhed, som via ultralyde eller mikrobølger lammer fjenderne, så de bliver sat ud af spillet, og spilleren i det her tilfælde kan skyde dem i ro og mag uden den store modstand.

Vi får også et lille glimt af de nye droner, kaldet Dragonfire, som vi også har set i en af de tidligere trailere fra Call of Duty: Black Ops 2. Den første af dem skyder spilleren ned med sin riffel, og den anden flyvende drone bliver skudt ned med en FHJ-18AA raketkaster. Den sidste nedskydning resulterer i endnu en accolade, nemlig en der hedder "Flyswatter".

Omkring et minut inde i traileren ser vi en ny form for skjold - om der er tale om en Juggernaut eller noget tilsvarende, eller om det blot er et skjold, er svært at sige. Der er dog ingen tvivl om, at man, efter man har sat skjoldet op, har mulighed for at skyde ud igennem det - til gengæld ser det også ud til, at man er fuldstændig stationær, når man benytter sig af dette skjold.

Endnu vildere bliver det omkring 1 minut og 11 sekunder, her får spilleren en kæmpe robot i et killstreak. Det er svært at gennemskue, hvad den hedder, men umiddelbart fremgår det, at han får kills med en A.G.R. (Autonymous Ground Robot). Den lader også til at være rimelig voldsom.

Endnu et våben fra det første Black Ops ser ud til at gøre sin entre igen i Black Ops 2, nemlig den populære Tomahawk. En økse, der kan kastes, og som der igennem tiderne er blevet lavet nogle ret vilde videoer med, som blandt andet kan ses på YouTube.

Der bliver skiftet over til endnu en ny bane, hvor spilleren skyder sine fjender med enkelte skud fra en Ballista. Riflen ser ud til at være meget effektiv. Fra start til slut i traileren får vi lov til at se en masse forskellige våben, her er listen over dem, som jeg lige har kunnet opfange:

M8A1
POW-57 MMS
LSAT Hybrid Optic
Chicom CQB
FHJ-18 AA
AN-94
Ranging Judge, en tromlepistol
MK48
Combat knife
DSR 50 - sniperriffel
Ballista riffel
M1216 Shotgun
C4 der kan kastes.

Jeg tager selvfølgelig forbehold for, at jeg har ramt nogle af våbennavnene forkert - de er ikke så tydelige i traileren. Kom gerne med rettelser, hvis du har bedre bud.Til sidst i traileren kommer det, som nok er en af de største overraskelser, nemlig at der åbenbart vil være mulighed for at spille såkaldt multi-team multiplayer, altså en (eller måske flere) multiplayer-modes, hvor det er muligt at være flere end to hold af gangen. Det er en feature, som vi ikke har set før i Call of Duty spil. Den anden interessante ting er, at der muligvis er en spectator-mode.

Call of Duty: Black Ops 2 udkommer den 13. november 2012.

Hvis du forudbestiller spillet via dette link, så støtter du samtidig Xboxlife.dk med en procentdel af salget. Du får også et ekstra map, der hedder Nuketown 2025.

Forudbestil Call of Duty: Black Ops 2 til Xbox 360 her.

Se de mange screenshots af de forskellige våben og killstreaks som vi har taget fra traileren herunder.

Er der nogle ting som jeg har overset? Er der ting som du synes er vildt fedt, eller måske ting som du virkelig ikke kan lide? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support