At få Media Center til at virke med Xbox 360

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 22. februar 2006 - kl. 22:30
Del denne artikel:
0 0
Som de fleste ved kan Xbox 360 virke som forlænger/extender til en PC, der kører Windows XP Media Center 2005. Mange folk har dog svært ved at sætte det ordentligt op, så derfor er Xboxlife her altid for at hjælpe dig godt på vej.

Forbindelse:
Det første vi skal have gjort er at få sat en PC med Windows Media Center 2005 op på det samme netværk, som ens Xbox 360 er på (Se evt. Kom på Live via en PC).

Når dette er gjort så se om begge ting kan komme på nettet på en gang. Hvis de ikke kan dette, er dit netværk ikke sat korrekt op - se efter løse kabler eller om de fornødne porte er åbnet på ens router, hvis man bruger det.

Softwareopsætning:
Selvom du har installeret den seneste version af Media Center 2005, skal du stadig ind og downloade en opdatering. Linket til softwaren er lige Her.


Når du har downloadet opdateringen, skal du tænde op for din Xbox 360 og gå ind i Media Center Extender, du vil nu få en kode, som du skal skrive ned.

Nu er din Xbox 360 parat til at blive kontaktet af Media Center, du skal nu gå over til din PC og åbne opdateringen, der vil nu komme en ny menu op på din PC (Se figur 1).


Du trykker ”Next” og kommer frem Licens aftalen som du skal acceptere for at bruge programmet, den vil nu søge efter din Xbox 360 (Se figur 2).

Er alt gjort rigtigt vil den spørge efter den sikkerhedskode du fik fra din Xbox 360 tidligere, du er nu færdig med at installere Media Center opdateringen, men du har jo ikke rigtigt noget indhold at gøre godt med.

Det første du skal gøre, når du er inde i Media Center menuen, er at bede den om at søge efter alt dit musik, så du har det hele i en stor samling.

Det næste er så at sætte et par rodmapper til dine videoer. En rodmappe er en mappe, som du har angivet, hvor der ligger videoer eller mapper med flere videoer.


Så er der Xbox 360 MCE på mit TV (Se figur 3), jeg håber at det samme gælder jer.

Ekstra opsætnings tips:

- Lav en Rodmappe med film og alt andet for sig, så det er nemmere at få adgang til.

- Kan din Xbox 360 ikke finde din PC, så prøv at deaktivere PC firewall.

- ID3 tag alt dit musik så alt kan findes, hvis man søger efter kunstner eller nummer, en rigtig god ting, hvis man har meget musik liggende og skal holde styr på det.

- Har du et TV kort og undrer dig over, hvorfor Media Center ikke kan finde det, er det fordi dit kort ikke er Media Center kompatibel.

- Folk med MSN plus kan tjekke deres E-mail via Dette smarte program.

- Musik købt på Itunes kan ikke bruges.

- Xbox 360 MCE kan kun afspille Wmv videoer, den kan ikke tage Avi eller andre formater.


Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support