2005 Xbox Lineup Guide Part 2

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 6. december 2004 - kl. 15:30
Del denne artikel:
0 0
Xbox 2005 Guide Part 2:

Hvis du går og er i tvivl om, hvilke Xbox spil du skal holde øje med i det nye år eller bare tvivler på Xboxens succes i 2005 har vi her en guide, som beskriver hvert enkelt spil, som du kan få fingrende i til næste år. Denne guide er mere en der skal kunne give dig et overblik over næste års spil i stedet for previews. Og gad vide om der ikke er nogle titler blandt guiden du ikke har hørt om før? Der vil være flere afsnit af guiden og du kan nu tjekke del 2 ud!

Star Wars Knights of the Old Republic 2 Sith Lords:
Udkommer: 11. Februar 2005
Sith Lords er efterfølgeren til det succesrige Knights of the Old Republic, som var udviklet af Bioware Corp. Denne gang er et andet hold bestående af erfarende udviklere sat på opgaven. Sith Lords er mere af det samme med små tilføjelser. KOTOR2 foregår 4000 år før Episode I og du styre nu en anden karakter rundt på diverse planeter. The Sith Lords understøtter downloadable content og vil have mange forskellige slutninger så der skulle være rig mulighed for at spille det igen og igen. Knights of the Old Republic 2 kan blive næste forårs store RPG brag!

Pariah
Udkommer: 2005
Fra skaberne af Unreal serien kommer her et nyt FPS spil udviklet til PC & Xbox. Spillet understøtter en fantastisk grafik engine, medrivende historie og et fedt gameplay! Pariah minder mest om alt om en cocktail bestående af Halo, Doom og Unreal; bare meget bedre udført. Udover en stærk singleplayer del understøtter spillet Xboxlive, hvor du bl.a. vil kunne lave egne baner via den let tilgængelige level editor. Titlens hovedpersoner består af Jack Mason, Karina J. og Stockton. Der være flere forskellige våben til rådighed, bl.a. klassikerne Grenade launcher og Sniper rifle. Det der får tankerne over på Halo er spillets køretøjer, som minder utrolig meget om Halo’s versioner. Pariah er helt sikkert et spil du bør holde øje – og det har potentialet til at blive Xboxens hidtil bedste spil!

Predator Concrete Jungle
Udkommer: 2005
Predator foregår mellem 1930-2030 og har lånt inspiration fra film franchisen. Det er et tredje persons action spil, hvor du tager rollen som en alien der er oppe imod en mafia organisation. Spillet består af historie, der hænger sammen med film historien og bøgerne. Der vil være mulighed for at bruge fire forskellige slags syn som inkludere termisk syn, jagt syn, teknisk syn og skanning. Udover at have flere forskellige syn til rådighed er du udstyret med alien våben så som plasma canon, spear gun osv. Den by du bevæger dig rundt i vil være levende og vil reagere til de aktioner du foretager dig. Og som om det ikke var nok vil byen have realtime dag/nat og vejr system. Et smart kampsystem er en god ide at udnytte i spillet.

Scrapland
Udkommer: 28. Januar 2005
Endnu et spil der har fået inspiration fra GTA serien; nemlig Scrapland. I Scrapland spiller du som robotten D-Tritus, som prøver at skaffe et job i Chimera. D-Tritus har bygget sig selv og er faktisk en meget flink robot. Chimera er et fantastisk free-roaming sted ala GTA. Du vil kunne løbe rundt og køre i rumbiler. Apropos rumbiler – vil du kunne bygge dem som du vil have dem. Plottet er sjovt med fede twists og onde skurke. Udover en singleplayer del understøtter spillet også LAN og Xboxlive, hvor du blandt andet vil kunne deltage i rumkampe! Dette er helt sikkert et spil du skal holde øje med i januar måned nu når SanAndreas ikke er til rådighed.

25 to Life
Udkommer: 2005
25 to Life er et tredje persons action spil sat på gaderne! Du kan spille som politiet eller gangstere, hvor I så kommer op mod hinanden i hektiske skuddueller. Du kan stige i rang, flygte fra fængsler, invadere lederen over stoffer med mere. Spillets fokus ligger primært på Xboxlive delen, hvor op til 16 spillere vil kunne spille sammen. I bliver delt op i politi og gangstere og skal så kæmpe mod hinanden. Skyd via kontrolleren eller via dit headset! Det bliver dog ikke en død by I skal kæmpe i; der vil være civile, hunde, bil alarmer og i det hele taget vil byen være rimelig interaktiv. Et Create-a-character er også at finde så du helt selv kan bestemme, hvordan din gangster eller politimand skal se ud. Ikke blot gameplayet bliver i den bedre ende, men soundtracket kommer også til at byde på hiphop og klassisk rap. 25 to Life er desværre et overset spil, men det kan gå over og blive en fed xboxlive titel i det nye år!

Brothers in Arms
Udkommer: 25. februar 2005
Brothers in Arms udvikles af Ubisoft og vil blive det mest realistiske FPS spil baseret på anden verdenskrig nogensinde. Du spiller som Sgt. Matt Baker, som styre to forskellige grupper bestående af soldater. Gameplayet er ligetil og interessant med et nyt strategisk element, som gør det muligt for at flytte dine soldater rundt. At pause spillet og tjekke området ud i sort/hvid er også en mulighed. Brothers in Arms har en fantastisk grafik man ikke troede var mulig på Microsofts Xbox konsol. Spillets omgivelser, soldater og historie er baseret på virkelige hændelser og personligheder, hvilket giver spillet en personlig følelse. AI systemet er ligeledes holdbaseret og fungere generelt rigtig godt. Udover en af de mest fantastiske FPS singleplayer oplevelser har Ubisoft endnu engang valgt at støtte Xboxlive. Desværre er AI integreret under multiplayer så du styre en 3 mands gruppe bestående af kunstig intelligens. Hvis du mere er til deathmatch som ses i Halo2 eller CounterStrike vil denne multiplayer form nok ikke falde i din smag.

The Punisher
Udkommer: 25. februar 2005
Spil baseret på Marvel figurer plejer ikke at være så vellykkede – et eksempel på dette er Catwoman. Der er dog visse undtagelser i form af Spiderman 2 og Xmen Legends. The Punisher kan dog blive det bedste Marvel spil hidtil set. Det er et tredje persons action spil meget i stil med MaxPayne, bare uden bullet-time. Det originale kommer dog i form af de angreb du kan foretage dig på dine fjender. For eksempel kan du kaste din M16 over til en fjende, som hermed ved gribe den – i det næste øjeblik tager du kniven frem og stikker den i øjet. Andre ting du kan foretage dig er at lade fjender hænge udover tage, gonge dem ned i tøjleter eller hvad der nu skulle interessere dig. Spillet er M ratet og er bestemt ikke et spil for børn under 15 år! The Punisher kan muligvis blive MaxPayne’s afløser i 2005 og interessant ser det da bestemt ud!

Dead or Alive Ultimate
Udkommer: Q1 2005
Den ultimative pakke udkom allerede tilbage i oktober måned i USA. Vi herhjemme må desværre være tålmodige endnu engang før vi får lov til at tæske løs på vores venner over Live. Pakken består af det originale Dead or Alive med lidt finpudsede teksturer; Dead or Alive 2 er også genskabt. Det ultimative ligger dog i at alle karakterer fra serien er med samt baner og nye unlockables! Det fedeste må dog siges at være online delen, som køre flydende og helt sikkert vil holde dig vågen om natten! Det bedste kamspil i 2005 kan det muligvis blive, hvis ikke Namco forsøger at komme med noget bedre.

Hvis du mener disse artikler op mod jul er unødvendige eller har du kommentarer vil vi meget gerne høre til det!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support