2005 Xbox Lineup Guide Part 1

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 5. december 2004 - kl. 21:15
Del denne artikel:
0 0
Xbox 2005 guide part 1:

Hvis du går og er i tvivl om, hvilke Xbox spil du skal holde øje med i det nye år eller bare tvivler på Xboxens succes i 2005 har vi her en guide, som beskriver hvert enkelt spil, som du kan få fingrende i til næste år. Denne guide er mere en der skal kunne give dig et overblik over næste års spil i stedet for previews. Og gad vide om der ikke er nogle titler blandt guiden du ikke har hørt om før? Der vil være flere afsnit af guiden og allerede nu kan du tjekke del 1 ud!

Splinter Cell Chaos Theory
Udkommer: Marts 2005
UbiSoft er på vej med det tredje spil i den succesrige serie Splinter Cell. Denne gang indeholder titlen et nyt AI, vejr, grafik, lyd og closer-than-ever system! Du indtager atter rollen som Sam Fisher og denne gang har du fået endnu flere gadgets og våben med dig; deriblandt en shotgun der kan tilsættes SC20K’en. Chaos Theory har potentiale til at blive årets spil i 2005.

Far Cry Instincts
Udkommer: 25. marts 2005
Endnu et UbiSoft spil. Det er ikke blot en port af PC versionen, men specielt udviklet til Microsoft video spil system. Med en fantastisk grafik og fine gameplay finesser kan dette blive et velfungerende og succesrigt spil. Helt klart et af de stører spil i 2005; bl.a. satses der meget på xboxlive delen, hvor du kan lave dine egne levels som derefter kan udgives på Live netværket.

Oddworld Strangers Wrath
Udkommer: 2005
Oddworld er tilbage! Og endnu en gang eksklusivt til Xbox! Du spiller en Stranger, hvoraf du leder efter jobs så du kan tjene mere. Der skulle være et helt nyt våben system som skulle give en ny mening til actionen i gameplayet. Spillet spilles i både første og tredje persons perspektiv og understøtter en helt ny motor, som vil give dig en endnu stærkere oplevelse! Om udviklerne vil kunne gøre dette spil til et underholdene nyt spil er svært at sige, men mon ikke spillet falder i nogles smag til næste år.

Destroy All Humans
Udkommer: 25. marts 2005
Destroy All Humans er en ren Grand Theft Auto klon, hvor du her dog styre en alien rundt på jorden. Du kan med specielle alien kræfter trænge ind i menneskers kroppe og for eksempel dræbe de uskyldige civile eller jordens politi. Udover at kunne løbe rundt er det også muligt at flyve i sit helt eget rumskib! Du kan dog ikke stjæle biler som i Rockstars serie, men spillet har absolut stort potentiale til at blive et alle tiders og ikke mindst underholdene spil. Nu når SanAndreas ikke er annonceret til Xbox ser Destroy All Humans ud til at blive en lige så værdig afløser. Dette spil er højst sandsynligt et af de stærkeste titler i starten af næste år!

Stolen
Udkommer: 25. marts 2005
Stolen er et realtistisk action/stealth spil, hvor du indtager rollen som en high-tech tyv (du er altså en kvinde red.). Udover fede stjæle/tyve gameplay elementer vil spillet også have en visuel tilfredsstillende grafisk side. Du vil kunne udføre atletiske bevægelser, lave indbrud i bygninger og gemme dig i skyggerne i bedste Sam Fisher stil. Du vil kunne bruge high-tech gadgets og våben til dine missioner i en intens atmosfære. Af gadgets vil du bl.a. have rådighed til tracking devices og sonic visor. Derudover skulle spillet have en god AI samt gode baggrundshistorier. Et spændene spil, men det vil blive svært med konkurrence fra spil som Chaos i marts måned næste år.

Freedom Fighters 2
Udkommer: 2005
Spillet udvikles af danske IO Interactive og udgives af engelske Eidos. Freedom Fighters har endnu ingen officiel udgivelses dato, men det skulle være rimelig sikkert med en udgivelse i sidste ende af 2005. Stadig ingen informationer er ude, men mon ikke det byder på mere af det samme som er sket for Hitman seren.

Nicktoons
Udkommer: 2005
Heller ikke mange informationer er sluppet ud fra dette spil. Det skulle eftersigende være et adventure spil, som indeholder karakterer fra Nickelodeon tegneserierne. Af karakterer vil vi kunne se SpongeBog Squarepants, the Fairly Oddparents, Team Rocket Power, Jimmy Neutron og Tak. Nyere karakterer så som Danny Phantom og Rugrats All Grown Up vil også kunne findes i spillet.

Stubbs the Zombie in Rebel without a Pulse
Udkommer: Sommeren 2005
Du spiller som en Zombie ved navn Stubbs i dette tredje persons spil, som understøtter en opgraderet version af Halo motoren. Det er det første spil fra Halo designeren Alex Seropian. 46 mand sidder nu og arbejder på spillet, som foregår i en moderne by langt ude i fremtiden. Med en god humor, innovativt kampsystem og en stærk historie kan spillet gå over og blive sommerens hedeste spil! Helt klart et spil du bør holde øje med ved sommer tid!

Dette var kun første del og vi vil forsøge at vise, at der er mange Xbox titler på vej til Xbox i det nye år og at Xbox langt fra er ved at uddø!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne artikel..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support