Yoostar 2 til Kinect annonceret

Skrevet af: Jakob Tofte - 6. januar 2011 - kl. 12:20
Del denne artikel:
12 0

Namco Bandai har annonceret, at der allerede i nuværende kvartal vil komme et revolutionerende spil, som lader spillerne deltage i berømte film- og TV-scener.

Yoostar 2 vil blive tilgængelig for kinectejere og vil smide spillerne ind i berømte scener fra diverse film og TV-shows. Det vil både blive muligt at spille sammen med stjernerne og direkte erstatte dem i scenerne.

"Dette vil være den meste innovative brug af kamerateknologien, vi har set til dato" udtaler Alberto González Lorca fra Namco Bandai Partners.

Han fortsætter: "Det øjeblik, hvor du ser dig selv på skærmen i Yoostar 2, vil være det øjeblik, du bliver forelsket i spillet. Vi er overbeviste om, at dette vil blive den næste, store sensation indenfor social gaming, og vi er lykkelige for at have sikret os retten til at distribuere spillet i Europa."

Yoostar 2 planægges til udgivelse i løbet af første kvartal i år, og vil blive tilgængeligt til både Kinect og PlayStation Move. Avancerede sociale mediefunktioner vil tillade spillerne at dele deres videoer med vennerne. Man kan holde sig til manuskriptet eller skabe helt nye scener i den såkaldte ad-lib funktion, hvor man skaber personligt indhold, baseret på nogle af Hollywoods største blockbustere.

De detaljerede informationer om Yoostar 2 er endnu sparsomme, ligesom de seks frigivne screenshots ikke røber meget om spillets egentlige gameplay. Vi følger selvfølgelig op med flere oplysninger, ligeså snart, Namco Bandai løfter sløret lidt mere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support