Xboxlife's GT3-serie i Project CARS er slut

Skrevet af: Jakob Tofte - 14. december 2015 - kl. 18:00
Del denne artikel:
2 4

Efter otte løb blev xboxlife's første fulde løbsserie i GT3-klassen i onsdags kørt til ende på Catalunyabanen i Barcelona. Ligaen blev vundet i ren Hamilton-stil.

I alt femten kørere nåede i løbet af de sidste otte uger hver onsdag aften at prøve kræfter med Silverstone, Spa, Imola, Brno, Monza, Nürburgring, Zolder og altså til sidst Catalunya. Nogle var blot forbi på et enkelt besøg, men tolv kørere nåede at køre tre løb eller mere.

Tilsammen nåede kørerne at tilbagelægge 9802,63 km eksklusiv kvalifikation over sammenlagt 60 timers kørsel, inden Benja190782 til sidst kunne løfte trofæet, fuldt fortjent efter et overlegent spring på 69 point ned til løbets nr. to, BoblereN.

BoblereN's præstation var dog også imponerende, med tanke på, at han missede to løb i starten af sæsonen grundet tekniske vanskeligheder med forbindelsen. Desuden er BoblereN den eneste kører i top-7, som kører med controller i stedet for rat. Flot!

På løbets laveste skammel indtog ShumwayDK med 188 point 3. pladsen. En plads han overtog efter sidste løb på reglen om højere placeringer efter pointlighed med DalingoDK.

Benja190782 modtager som præmie for sin førsteplads et års guldabonnement til Xbox Live. Stort tillykke herfra.

Endnu et års guldabonnement blev desuden udloddet som lodtrækningspræmie, hvor alle kørere fik et lod i puljen pr. kørt løb. Her valgte Lykkens Gudinde mrnybroe. Tillykke med præmien.

Der blev generelt fra alle køreres side kørt hurtigt, men også rent. Kun to tilfælde af diskvalifikation sås i alt i de otte løb.

Den endelige tabel for GT3-serien kan ses her.

Xboxlife Share!

Afslutningen på løbsserien betyder dog ikke afslutningen på masser af god racing for de fartglade brugere på xboxlife. Der køres fortsat løb, og allerede onsdag køres der Renault Clio Cup på Brands Hatch, inden det på mandag går løs på Sakitto National, hvor alle kørere stiller til start i det klassiske ikon, Lotus 78 Cosworth.

Vi vil samtidig også gerne benytte muligheden for at gøre reklame for vores juleløb, som køres søndag den 27. december om aftenen. Her køres der enduranceløb af omtrent to til tre timers varighed på Le Mans og med et format, der har sin inspiration fra netop 24-timers løbet. Der køres nemlig her i forskellige bilklasser på banen på samme tid, nemlig LMP1, GT3 og GT4.

Der er stadig ledige pladser i de kommende løb, og racingglade xboxlife'ere er generelt velkomne, hvis nogen skulle have lyst til at prøve kræfter med e-racing og Project CARS. Find flere informationer i ligatråden på forummet, eller skriv en besked til ligaens race director, BulletEyeDK