Xboxlife fylder 2 år!

Skrevet af: Morten Skou - 1. januar 2006 - kl. 18:06
Del denne artikel:
15 0

Så er det atter blevet nytårsdag, og det betyder at Xboxlife.dk er blevet endnu et år ældre.

Så er det atter blevet nytårsdag, og det betyder at Xboxlife.dk er blevet endnu et år ældre.

Eftersom det jo er den første dag i det nye år, så er det god skik at gøre status over hvordan det forløbne år er gået. Der er sket en del forskellige ting såvel i Xbox verdenen som her på Xboxlife. Ikke mindst så kom den længe ventede Xbox360 endeligt på gaden, og trods problemer med at få leveret et tilstrækkeligt antal, så var der alligevel 70% af vores brugere som ifølge vores afstemning, havde været heldig at få fingrene i en.

En anden stor ting er naturligvis at vi nu har rundet de 1000 brugere her i vores community. Selv om det ikke er alle 1000 der er lige aktive, så siger dette tal alligevel noget om hvor mange personer der i tidens løb har haft en interesse for at deltage i vores fælleskab.

Imens mange med garanti stadigvæk ligger og plejer deres tømmermænd og ømme fingre, så bruger vi tiden til at ligge sidste hånd på noget som vi her på redaktionen har gået og set frem til i et godt stykke tid. Jeg vil ikke komme nærmere ind på hvad det mon kan være, men du vil uden tvivl bemærke når det sker.

Ovenstående er naturligvis ikke det eneste vi har af planer for det nye år. Igen forventer vi at kunne invitere til en række turneringer i de mest populære spil. Og derudover vil vi også i fremtiden dække de forskellige events som sker rundt omkring i verden.

Her fra redaktionen er der kun tilbage at ønske alle vores brugere et rigtigt godt nytår, og vi håber på at i også fortsat vil være med til at bidrage til den venlige, hjælpsomme og positive stemning som er med til at gøre siden værd at besøge.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support