Produktionen af Hitman filmen er sat i gang

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 3. april 2007 - kl. 08:31
Del denne artikel:
24 0

Eidos kunne i dag annoncerer, at produktionen af Hitman filmen er sat i gang, og kan blandt andet afslører locations og cast.

Eidos kunne i dag annoncerer, at produktionen af Hitman filmen er sat i gang, og kan blandt andet afslører locations og cast.

Den 27. Marts 2007 blev indspilningen sat i gang omkring den Bulgariske hovedstad, Sofia. Her skal der filmes i godt tolv uger, før crewet skal filme i Syd Afrika, St. Petersburg og London.

I hovedrollen som agent 47 har vi Timothy Olyphant (Deadwood, Die Hard 4.0), hvor Dougray Scott (Mission: Impossible II, Desperate Housewives) er filmens skurk. Olga Kurylenko (Paris je t'aime), Robert Knepper (Prison Break), Ulrich Thomsen (Festen) og Michael Offei (Casino Royale) er også at finde på listen over medvirkende skuespillere.

Historien fokuserer på den internationale snigmorder kendt som agent 47, som arbejder for en mystisk organisation kaldet 'The Agency'.

Filmen er baseret over det dansk udviklede spil af samme navn, og instrueres af Xavier Gens, hvor screenplayer er skrevet af Skip Woods (Swordfish). Filmen produceres af Luc Besson, Pierre-Ange Le Pogam, Adrian Askarieh og Charles Gordon; Daniel Alter vil ligeledes være co-producer på projektet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support