Opdateret: Xbox 360 får IKKE hardware opgradering

Skrevet af: Nicolai Hansen - 13. juni 2011 - kl. 01:40
Del denne artikel:
25 0

Microsoft har annonceret en ny System-on-Chip processor til Xbox 360 S modellerne. Desværre var det i 2010 de gjorde det, og vores nyhed var dermed forkert.

Opdatering
Dette viser sig desværre, eller måske heldigvis, at være en gammel historie fra sidste år, som både os på Xboxlife og en lang række andre sites røg i med begge ben. Tak til Tue69 for at have gjort opmærksom på fejlen.

-------
Det er kun lige godt et år siden Microsoft kørte den nye Xbox 360 Slim fra fabrikken og ud til forbrugerne. Maskinen havde, og har stadig, en række forbedringer i forhold til den oprindelige model blandt andet omkring støj og varme. Men nu er Micrsoft klar med endnu en opgradering af Xbox 360, en ny såkaldt System-on-Chip (SoC) processor. En SoC integrerer CPU (hovedprocessoren), GPU (grafik processor) og meget andet i en chip.

Den nye SoC skulle betyde mindre strømforbrug, mindre varme og samtidig formindske størrelsen på både bundkort og strømforsyning. Microsoft lover at denne opgradering ingen indflydelse vil få på afvikling af spil eller andre medier på Xbox 360.

Den nye SoC betyder også mindre produktionsomkostninger, men om dette kommer forbrugerne til gode i form af en prisnedsættelse, eller hvornår de første konsoller med ny indmad bliver tilgængelige, forlyder der intet om.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support