Kane and Lynch Multiplayer info

Skrevet af: Andreas Juliussen - 10. oktober 2007 - kl. 12:21
Del denne artikel:
20 0

IO Interactive siger at de har holdt tilbage med informationer omkring deres multiplayer del i kane and Lynch for at undgå at andre udviklere stjæler ideen.

IO Interactive siger at de har holdt tilbage med informationer omkring deres multiplayer del i kane and Lynch for at undgå at andre udviklere stjæler ideen.

Grunden til dette var at IO ville gøre noget nyt der ikke bare gik ud på at slå alt der bevæger sig ihjel og løbe med et flag. De har valgt at kalde denne nytækning Fragile Alliance.

Delen går ud på at en gruppe spillere skal røve en bank. Bruge taktik for at komme forbi AI vagter og få fat på pengene, men her slutter det ordinære. Man vinder runden ved at være den spiller der stjæler flest penge, og derudover er det muligt at slå sine holdkammerater ihjel og snuppe deres del af pengene.

Bagsiden ved at stikke dine holdkammerater i ryggen er så at så snart du har slået en af dine egne ihjel bliver du mærket som en forræder, og den spiller der slår dig ihjel får dobbelt points. Så det handler meget om timing og hvornår du vælger at backstabbe dine holdkammerater.

Hvis du bliver slået ihjel kommer du tilbage i form som politimand der prøver at stoppe røverne. Der kommer nok til at være en hvis spænding når der kun er to spillere tilbage med pengene, og dine gamle holdkammerater prøver at se hvem der kan slå jer ihjel først så de kan få deres bonuspoints.

Det er ikke dårligt med lidt originalitet i online multiplayer, og det lader til at de danske IO har fat i den lange ende. Spillet er sat til udgivelse d. 16 november, og du kan se screenshots fra spillet her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support