Halo Anniversary: de første Kinect detaljer

Skrevet af: Nicolai Hansen - 19. september 2011 - kl. 15:56
Del denne artikel:
10 0

Ved et uheld blev enkelte Kinect specifikke detaljer omkring Halo: Combat Evolved Anniversary afsløret under Tokyo Game Show.

Det har i et stykke tid været almindelig kendt viden, at jubilæumsudgaven af flagskibet Halo: Combat Evolved vil understøtte Kinect. Foreløbigt har hverken Microsoft eller udvikleren 343 Industries ville komme med detaljer om hvad denne understøttelse indebærer, men det blev de nødt til under det netop afholdte Tokyo Game Show. Der var under showet sat et par Xbox 360 konsoller op for at demonstrere spillet, men ved et uheld kom en af deltagerne hele tiden til at give spillet stemmestyrede kommandoer.

"Classic" og "Remastered" var ordene, og de bevirkede at spillet skiftede mellem den nye forbedrede og den oprindelige grafik. Direkte adspurgt indrømmede Frank O'Connor fra 343 Industries da også at Halo: Combat Evolved Anniversary vil understøtte basale stemmestyrede kommandoer, men at dette kun var toppen af isbjerget. Han regner med at der vil blive annonceret yderligere Kinect funktionalitet i løbet af oktober.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support