Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 afsløret

Skrevet af: Philip Christiansen (Raider) - 9. december 2006 - kl. 00:48
Del denne artikel:
17 0

Det kritikeroste Tom Clancy\'s Ghost Recon: Advanced Warfighter var en af de bedst sælgende titler til Xbox 360, samt en af de mest spillede på Xbox Live. Nu kommer der en fortsættelse.

Det kritikeroste Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter var en af de bedst sælgende titler til Xbox 360, samt en af de mest spillede på Xbox Live. Nu kommer der en fortsættelse.

Ubisoft løftede fornyelig sløret for en håndfuld officielle screenshots i den næste store episode i Tom Clancy's Ghost Recon-serien; opfølgeren Ghost Recon: Advanced Warfighter 2. Spillet, der er under udvikling af Ubisoft Paris og Red Storm, følger denne gang elitesoldaterne Ghosts, der parallelt følger de begivenheder der skete i forgængeren.

Du vil, som Ghost-soldat, få ordre af Scott Mitchell - hvis rolle man påtog sig i etteren - og udøve missioner der vil styre skæbnen for to nationer; USA og Mexico. Spillet vil igen foregå i det sandstøvede Mexico, der er i borgerkrig, men også have missioner nær grænsen til USA.

Spillet vil forbedre de succesfulde elementer fra forgængeren; den sofistikeret teknologi, våbenarsenal, grafik, historie, online gameplay, og tilføje en række af bemærkelsesværdige tiltag, såsom dynamisk vejr der ændrer sig under spillets forløb.

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 forventes til Xbox 360 til foråret 2007.

Se de støvede screenshots her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support