EA annoncerer Need for Speed ProStreet

Skrevet af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 31. maj 2007 - kl. 16:32
Del denne artikel:
35 0

Need for Speed serien er tilbage igen, denne gang med undertitel ProStreet.

Need for Speed serien er tilbage igen, denne gang med undertitel ProStreet.Electronic Arts kan i dag annoncerer at de har et nyt afsnit af Need for Speed serien klar i år, denne gang vil det bære navnet ProStreet, og nu skal du køre ansigt mod ansigt imod byens bedste racere.

Need for Speed ProStreet byder på den ultimative scene for street racing kultur, hvor du som spiller jagter det ultimative herredømme på gaden. Det hele handler om at skabe den perfete tunede bil, som er et monster på gaden, så du kan banke dine fjender i spillets forskellige discipliner - Udtaler Larry LaPierre, Executive Producer på ProStreet

Electronic Arts lover desuden at de vil leverer fotorealistisk grafik og det bedste Need for Speed til dato, og de vil skubbe grænserne for ”Autosculpt” featuren til dets absolut yderste, hvor det bliver muligt at modellere ens bil så den passer ens personlighed ned til mindste detalje.

Need for Speed ProStreet er under udvikling af EA Black Box og udkommer til Xbox 360, Playstation, Wii, Playstation 2, DS, PSP og PC til efteråret.

Men hvis du ikke kan vente til efteråret, kan du tjekke de første screenshots fra ProStreet lige her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support