E3: Mere nyt om Forza 3

Skrevet af: Jesper Nielsen - 3. juni 2009 - kl. 01:07
Del denne artikel:
22 0

Hvis du kunne lide Forza 2, vil du elske Forza 3.

Hvis du kunne lide Forza 2, vil du elske Forza 3.

Der er ingen tvivl om at Forza 3 har en del at leve op til, men det ser efterhånden rigtig lovende ud.

Det er Turn 10s, og Microsofts intention med Forza 3, at henvende sig til en bredere målgruppe, men samtidig bibeholde de trofaste Forza fans. Det vil de gøre ved bla. at implementere én knaps kørsel. Med dette skal man blot som køre, holde gassen i bund, og følge hjælpelinjerne, så sørge spillet for at bremse for dig. På denne måde kan alle være med, og få fornøjelse af spillet.

Rewind funktionen er efterhånden blevet populær i bilspil, efter at GRID introducerede os til konceptet, og Forza 3 har ligeledes taget funktionen til sig. Der vil være mulighed for at spole lige fra 5 sekunder tilbage, til 1 minut, hvis man lavde en katastrofal kørefejl, eller hvis man bare ikke var tilfreds med sin kørsel.

Til Forza entusiasterne, vil der være større fokus på din bils dæk. Du vil kunne føle en markant forskel, alt efter dit dækvalg til de forskellige underlag, og i grafikken, vil man kunne se dækkene ligge realistisk på vejen. Det skal opleves.

Forzas communitydel bliver også udbygget, med muligheden for at optage HD film af dine kørefærdigheder, og uploade dem direkte fra spillet, og ind på internettet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support