Double XP i Black Ops og Modern Warfare 2 næste weekend

Skrevet af: Morten Skou - 22. oktober 2011 - kl. 14:44
Del denne artikel:
10 0

For dem der ikke spiller Battlefield 3 næste weekend, så er der mulighed for at score ekstra XP og MW3 tokens.

For kort tid siden er det blevet annonceret, at der næste weekend vil være Double XP i både Call of Duty: Modern Warfare 2 og Call of Duty: Black Ops.

Det lugter selvfølgelig lidt af, at Activision vil drille Electronic Arts lidt, da det som bekendt er i slutningen af næste uge at Battlefield 3 udkommer.

Ud over de ekstra XP, så skulle man kunne vinde såkaldte "MW3 Tokens" som skulle kunne bruges i Call of Duty: Modern Warfare 3 prestige shoppen - præcis hvad dette betyder, har vi ikke kunne få bekræftet, men vi følger op på sagen lige så snart der er nyt.

Opdatering:
De tidligere nævnte MW3 Tokens, kan bruges i Prestige shoppen i Modern Warfare 3. Ud over de 10 mulige som man kan optjene i Modern Warfare 3, en token per gang man kan gå prestige, så vil man få en tildelt per spil hvis man er gået prestige i tidligere Call of Duty-spil.

Det betyder, at hvis du er gået prestige mindst en gang i eksempelvis Modern Warfare 2 og Black Ops, så vil du få to tokens fra starten.

Dermed er weekendens Double XP i Black Ops og Modern Warfare 2 god til, at du lige får de sidste points hvis du ikke allerede er gået prestige.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support