Analytiker: Battlefield 3 ingen trussel for Call of Duty

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 23. marts 2011 - kl. 17:28
Del denne artikel:
24 0

Wedbush Morgan analytiker Michael Pachter spår, at Battlefield 3 ikke kommer i nærheden af dette års Call of Duty.

Michael Pachter blev bedt om, at vurdere Battlefield 3’s chancer for at få fat i Call of Duty, som har siddet tungt på first-person-shooter genren de seneste par år. Udsigterne for DICE og EA er ikke lyse, hvis man skal tro på hans analyse.

”EA vil forsøge at tage markedsandele fra Call of Duty og jeg er sikker på, at hvis det er et fantastisk spil, vil det sælge omkring 25-30% mere end sidste version. Det skal dog sælge omkring 300% mere, hvis det skal nå Call of Duty”, siger Pachter.

Han fortsætter: ”Spørgsmålet du ikke stillede var, om Battlefield 3 vil æde af Call of Dutys forspring og baseret på det voksende antal multiplayer-spillere i Call of Duty, er det muligt at begge spil vil forøge deres salg i 2011, så jeg spekulere på, om Electronic Arts overhovedet vil tage nogen andel af Call of Dutys kage”.

Dette års Call of Duty er endnu ikke blevet annonceret, men der spekuleres i en Call of Duty: Modern Warfare 3, udviklet i samarbejde mellem Infinity Ward og Sledgehammer Games. Vi forventer at høre om spillet på dette års E3-messe.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support