Activision bekræfter: Goldeneye remake er på vej

Skrevet af: Nicolai Hansen - 20. juli 2011 - kl. 16:28
Del denne artikel:
9 0

I en pressemeddelelse bekræfter Activision den seneste tids rygter om at et remake af James Bond spillet Goldeneye kommer til Xbox 360.

Så er det tid til at finde smoking og den engelske charme frem. Activison har nemlig udsendt en pressemeddelelse, hvor de bekræfter at rygterne taler sandt; En James Bond titel, der går under navnet Goldeneye 007: Reloaded, er på vej til Xbox 360. Selvom det ikke nævnes i pressemeddelelsen, så afslører titlen, at der er tale om et såkaldt remake af det klassiske Nintendo 64 spil med den berømte agent.
Opdatering: Xboxlifes egen Krisgebis har gjort opmærksom på, at der er tale om et remake af Wii titlen Goldeneye 007 fra 2010.

Udover den forventede PR begejstring, indeholder pressemeddelelsen også en del informationer om selve indholdet af spillet. Således nævnes blandt andet opdateret grafik, baner og fuld High Defintion, og det hele afvikles med 60 frames-per-second. Kampagne delen får også en overhaling, selvom det ikke helt tydeligt, om der bliver tale om en ny kampagne eller en genfortælling af den originale historie fra Wii spillet. Udover kampagnen tilføjes MI6 Ops Missions. Dette er særlige missioner hvor specifikke mål skal fuldføres for eksempel angreb, eliminering, spionage og forsvar af områder.

På multiplayer siden er der et glædeligt gensyn med 4 personers split-screen, og dertil en online multiplayer del med flere og nye spiltyper hvor op til 16 spillere kan deltage. Alt i alt ganske gode nyheder for folk, der har håbet på et remake af Goldeneye.

Goldeneye 007: Reloaded udvikles af Eurocom, og er planlagt til udgivelse i løbet af efteråret 2011. Den officielle hjemmeside kan besøges her: www.goldeneyegame.com.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support