Skaberen af Child of Eden og Rez forlader spilindustrien

17. oktober 2012 15:34 | Kommentarer (0) | Af

Manden bag genistreger som Rez og Child of Eden, Tetsuya Mizuguchi forlader spilindustrien og bliver i stedet universitetsprofessor.

For en lille måneds tid siden, meddelte Q Entertainment, at Tetsuya Miugushi ikke længere ville lave spil for studiet, han selv var med til at danne, da han forlod Sega. Han ville dog stadig være tilknyttet, som en slags talsmand for Q Entertainment.

Nu har Mizuguchi dog tilsyneladende også fratrådt den rolle og har forladt sin post i bestyrelsen for Q Entertainment, for at koncentrere sig om hans nye job som professor på Graduate School of Media Design på Keio universitet i Japan.

Det kan godt være, at Mizuguchi ikke lavede de store kommercielle hits med Rez, Child of Eden og Lumines, men det er nogle af de spil, jeg har brugt rigtigt meget tid på og det var spil, som var en helt anderledes og dejlig oplevelse end de traditionelle grå first-person shootere, der dominerer markedet nu.

Med Tetsuya Mizuguchis afsked, er spilindustrien blevet en kreativ hjerne fattigere.

Læs vores anmeldelse af Child of Eden, som blev et af Tetsuya Mizuguchis sidste spil.

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore