Pid udkommer den 31. oktober

12. oktober 2012 22:22 | Kommentarer (0) | Af

Svenske Might & Delight har meddelt, at deres 2D platformspil Pid udkommer til Xbox Live Arcade den 31. oktober.

Pid er udviklet af svenske Might & Delight, der består af tidligere GRIN-medarbejdere, der blev arbejdsløse i sommeren 2009, da GRIN blev lukket ned. GRIN er ikke hvem som helst, da de har stået bag Bionic Commando: Rearmed, Bionic Commando og Wanted: Weapons of Fate og er krediteret på spil som Killzone, Mirror’s Edge og Battlefield.

Pid er en 2D platformer og skulle indeholde co-op og en unik visuel stil. Vi ved faktisk ikke ret meget konkret om spillet endnu, da der kun har været udgivet mindre end en håndfuld trailere og der er ikke sluppet specielt meget ud fra Might & Delight om spillet.

Vi glæder os i hvert fald til at se hvad Pid er for en størrelse, når de bliver udgivet på Xbox Live Arcade den 31. oktober til 800 MSP.

Se annonceringstraileren, der blev blev frigivet i starten af december sidste år, som giver et godt indtryk af spillets unikke visuelle stil.

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore