Naughty Bear: Panic in Paradise er lige på trapperne

28. september 2012 11:30 | Kommentarer (1) | Af

Der er mere bamse-baseret vold på vej til Xbox Live Arcade. 505 Games står klar med en endelig udgivelsesdato.

505 Games, der tilbage i juni 2010 udgav actionspillet Naughty Bear, har i dag annonceret den endelige udgivelsesdato på opfølgeren Naughty Bear: Panic in Paradise.

Spillet om det lettere sociopatiske sovedyr blev ellers ikke den store kassesucces for 505 Games med anmeldelser, der endte i den lave ende af karakterskalaen. Måske af samme årsag er Naughty Bear: Panic in Paradise overgået til digital udgivelse i stedet for forgængerens fysiske udgave.

Bjørnens sadistiske udfoldelser finder denne gang sted på 11 nye lokationer med et redesignet kampsystem og specielle angreb. Ydermere har 505 Games planlagt udgivelsen af 12 udvidelsespakker inden for de første 3 måneder. Udvidelserne vil bestå af nye våben, ultra kills og kostumer til Bamsefar.

Naughty Bear: Panic in Paradise er klar på Xbox Live Marketplace den 10. oktober 2012 til 1.200 MS Points. Prisen på udvidelsespakkerne er endnu ikke annonceret.

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore