Mere Mass Effect på vej

18. september 2012 21:21 | Kommentarer (5) | Af

Trods afgangen fra medstifterne, løfter Bioware sløret for seriens fremtid, der ikke kun byder på udvidelser via Xbox Live.

Kort efter Greg Zeschuk og Ray Muzyka annoncerede deres beslutning om at forlade Bioware, et studie de begge var med til at stifte i 1995, er Aaryn Flynn, administrerende direktør hos BioWare Edmonton og Montreal klar med nye detaljer omkring Mass Effect serien.

I en blog på Biowares hjemmeside fortæller Flynn, at trods afgangen fra nogle af de bærende kreative kræfter hos spilstudiet, så er der stadig nogle dygtige udviklere, som i fremtiden skal varetage diverse projekter, herunder Mass Effect. Foruden flere multiplayer udvidelser, fortæller Flynn, at der her til efteråret vil være mere single player indhold klar, en udvidelse, som har titlen Omega, der blot er en del af de single player udvidelser, vi vil komme til at få det næste halve år.

Herudover løfter Aaryn Flynn også sløret, en lille smule, for seriens næste kapitel, for selvom Shephards historie med stor sandsynlighed er afsluttet, så er produceren og holdet bag den originale Mass Effect trilogi allerede i fuld sving med et nyt spil, som foregår i det samme univers, samtidig med, at de har gang i et andet projekt, som lyder til at være klar i starten af næste konsolgeneration, flere detaljer får vi ikke.

Bioware er altså godt i gang, med at bygge videre og føre studiet ud af denne generation, og ind i den næste.

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore