State of Decay under udarbejdelse

8. september 2012 22:04 | Kommentarer (5) | Af

Zombierne vandrer frit, og det handler om at overleve, det er nok noget de fleste har hørt før, ikke desto mindre har Undead Labs opstartet et ambitiøst spil projekt i denne stil.

Som sagt er det ikke ligefrem den største nyhed i verden at et udvikler firma arbejder på et zombie spil, men Undead Labs har kigget over skulderen på DayZ, som er zombie survival mod til Arma 2 til PC, og det gør at der er noget over State of Decay, som bevirker at det er værd at holde øje med.

Spillet bliver skabt som en 100% åben verden, sandkasse stil, hvor alle bygninger kan udforskes, man har begrænset udholdenhed og der er indbygget en dag og nat cyklus. Man har mulighed for langsomt at opbygge sig en lille base, og det, samt redde andre enlige overlevere er stort set, spillets formål.

Lige så simpelt som det lyder, lige så komplekst lover Undead Labs at spiloplevelsen bliver, med den store variation i karaktererne og den åbne verden med de mange muligheder.

State of Decay kommer til Xbox Live arkade i starten af 2013, ingen dato eller måned er endelig bekræftet.


Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore