Microsoft: "Gratis spil til boxen er en naturlig ting"

28. august 2012 14:02 | Kommentarer (25) | Af

En talsmand fra Microsoft løfter nu sløret for, at tilbuddet om forskellige spiltitler til gratis download vil blive mere udbredt fremover.

Med udgivelsen af Happy Wars til efteråret og Ascend: New Gods i 2013, er vejen banet for endnu flere og endnu større gratistitler, hvis man ellers skal tro Microsoft selv. De betragter nemlig disse to udgivelser som en form for pilotprojekt, der kan resultere i mere fra samme skuffe.

"Vi søger konstant efter nye måder at skubbe grænserne for vores konsol og digitale platform. Introduktionen af "free-to-play" spiloplevelser til Xbox 360 er en naturlig udvikling i den forbindelse", udtaler talsmanden fra Microsoft, og fortsætter:

"Med den eksisterende succes ved denne model på PC, og interessen fra både forbrugerne og vores samarbejdspartnere, i at udforske denne model på konsolplan, gav det ganske enkelt mening at levere denne oplevelse gennem spil, der ville drage fordel af det.

Microsoft sparker som nævnt deres "F2P" strategi i gang med udgivelsen af Happy Wars til september og Ascend: New Gods i 2013.

F2P konceptet vil kun være tilgængeligt for Xbox LIVE Guld medlemmer.

Du kan læse mere om de planlagte titler ved at følge disse links.

Happy Wars
Ascend: New Gods

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.


  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore