Lollipop Chainsaw – det mest populære Grasshopper spil

27. august 2012 16:45 | Kommentarer (4) | Af

Grasshopper Manufacture laver måske ikke de store kommercielle succeser, men Lollipop Chainsaw gør det faktisk helt godt.

Grasshopper Manufacture står bag en række underlige, men ganske underholdende, spil, men kommercielle succeser kan man vel næppe kalde dem.

Men hvis der noget der sælger, så er det sex – det kan vist ikke rigtigt komme bag på nogen. Det har de også fundet ud af hos Grasshopper, da deres Lollipop Chainsaw, med den 18 årige Juliet Starling, en slikkepindssuttende blond cheerleader med store bryster, i hovedrollen, er det bedst sælgende spil i Grasshoppers historie.

Lollipop Chainsaw er nu blevet sendt ud til butikkerne i 700.000 eksemplarer siden midten af juni og selv om det ikke er på Call of Duty niveau, er det ganske pænt for et spil af denne type.

Spillet er formentlig allerede at finde i diverse tilbudsbunker og har du lidt penge til overs, vil vi bestemt atbefale at du tager et kig på det, da det er en underholdende og anderledes spiloplevelse.

Læs vores anmeldelse af Lollipop Chainsaw her.


Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore