DICE snakker Battlefield 4

13. august 2012 21:08 | Kommentarer (10) | Af

Moderne krigsførelse er et begreb vi har hørt og set før, men det er ikke desto mindre det, Battlefield 4 kommer til at handle om.

General Manager ved DICE, Karl Troedsson udtaler ved messen Game Developers Conference Europe, at Battlefield 4’s værende tema, er en blanding af studiets egne ønsker, fan reaktioner og data fra markedsundersøgelser, som har taget beslutningen for dem.

"Der er en masse ting, som giver inspiration til, hvordan franchisen skal bevæge sig fremad. Alt fra tilbagemeldinger fra fans, markeds forskning og, naturligvis, hvad vi ønsker at bygge selv. Det er ikke bare en enkelt ting, vi vil stadig forblive i denne genre, den moderne dag, som den er. Vi føler, at dette er et sted vi kan være og fortsætte med serien. Battlefield 4 kan leve i dette rum og blive meget vellykket."

Karl Troedsson udtaler også "Det betyder ikke, at der måske ikke vil blive et Bad Company spil igen i fremtiden."

Battlefield 4 betaen vil være tilgængelig i efteråret 2013, og Battlefield 4 udgivelsesdatoen ventes at falde i den sidste halvdel af 2013.Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.


  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore