The Great Giana Sisters måske på vej til Xbox Live Arcade

1. august 2012 10:02 | Kommentarer (22) | Af

Black Forest Games går med planer om at udgive The Great Giana Sisters til bl.a. Xbox Live Arcade – se Kickstarter traileren her.

The Great Giana Sisters var en skamfuld kopi af Mario Bros. til Amiga og Commodore 64 tilbage i 1980’erne – noget Nintendo ikke var glade for og spillet blev efter noget tid fjernet fra hylderne.

Tilbage i 2009 fik firmaet bag, der nu hedder Black Forest Games, dog udgivet en version af spillet på Nintendo DS og nu forsøger de, i forbindelse med Giana Sisters’ 25 års jubilæum, at skaffe 150.000 dollars via crowd-funding tjenesten Kickstarter.

Spillet ser allerede fremragende ud og vi håber virkelig, at Black Forest Games får rejst det påkrævede beløb, for det er bestemt et spil, vi ønsker at se på Xbox Live Arcade. Hvis du vil støtte projektet, kan du gøre det på deres Kickstarter side her, hvor du også kan læse meget mere om spillet.

Se The Great Giana Sisters Kickstarter trailer her.

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.


  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore