Avatar Famestar lanceret

26. juli 2012 11:50 | Kommentarer (5) | Af

Men hvad er Avatar Famestar? Vi har set lidt nærmere på, hvad denne nye feature er, som vil være inkluderet i en række kommende Xbox 360 spil.

Avatar Famestar er en ny feature fra Microsoft Studios, der ifølge Microsoft, byder på nye og spændende måder at spille online på og opnå social anderkendelse på Xbox Live.

Det første spil der indeholder Avatar Famestar er Wreckateer, der udkom på Xbox Live Arcade i går. Hvert spil der indeholder Avatar Famestar featuren, lader spilleren optjene Fame ved at gennemføre udfordringer, enten en enkelt gang eller måske ugentlige udfordring, måske enddag på tværs af spil.

Når man optjener Fame, vil ens avatar blive belønnet med f.eks. eksklusivt nyt tøj eller genstande, der viser ens resultater til venner og konkurrenter. Man kan vel meget kort sige, at det er en gamerscore til ens avatar, der ikke bliver vist som et tal, men som beklædning til ens avatar i stedet. Man kan bruge tøjet til ens avatar på tværs af spil, så hvis du har optjent beklædningsgenstande i Wreckateer, kan man benytte det i andre spil.

Kommende spil som Avatar Motocross Madness, Homerun Stars og Fire Pro Wrestling vil indeholde Avatar Famestar og eksisterende spil som Full House Poker og A World of Keflings vil blive opdateret til at understøtte Avatar Famestar inden så længe.

Om det er noget der vil ændre måden vi spiller på, som Achievements gjorde det for mange af os, er lidt usikkert, men det er da en sjov lille feature, som vi byder velkommen, så længe det ikke bliver det dominerende element i spillene.

Se Avatar Famestar trailer her

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore