Mere Call of Duty: Modern Warfare 3 indhold

13. juli 2012 11:54 | Kommentarer (1) | Af

På tirsdag er det igen tid til en masse nyt indhold til Call of Duty: Modern Warfare 3, hvis man da er Elite Premium-medlem.

Medlemmer af Call of Duty Elite Premium, får som bekendt nyt indhold til spillet hver måned - indhold som ikke-medlemmer pænt må vente på at kunne købe i en samlet pakke.

Juli måned bliver i følge Activision en af de støreste måneder for Premium-medlemmer, da de på tirsdag får hele fire nye såkaldte "content drops". Denne gang er det 3 nye multiplayerbaner og en ny Spec Ops mission. Sidstnævnte har fået navnet 'Vertigo'.

Den ene af de nye multiplayerbaner, kunne vi allerede fortælle om i går, det er nemlig 'Terminal', banen fra den Russiske lufthavn, som også var en del af Modern Warfare 2. De to andre baner er henholdsvis 'Decommission', hvor omgivelserne er en skibs-kirkegård - og 'Offshore' som er på en olieplatform.

Som vi fortalte i går, så vil 'Terminal' kunne hentes gratis af ikke-medlemmer fra onsdag den 18.


Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore