Tekniske problemer på Xboxlife

11. juli 2012 09:09 | Kommentarer (7) | Af

Siden omkring midnat i går, har vi haft nogle tekniske problemer som gjorde at det ikke var muligt at tilgå Xboxlife.dk.

Helt præcis, så mistede vi adgangen til den ene af vores servere klokken 23.52 i går, og undertegnede er efterfølgende blevet bombarderet med SMS'er og mails fra vores overvågning resten af natten.

Fejlen viste sig at være en defekt switch hos vores internetudbyder, som desværre først blev løst klokken 8.22 her til morgen. Vi er selvfølgelig glade for, at det i denne omgang bare var en hardwarefejl hos vores leverandør og ikke en hardwarefejl direkte på vores server, da nedbruddet så ville have taget endnu længere tid.

Det er i øvrigt det længste nedbrud relateret til vores hosting, som vi nogensinde har oplevet her på siden. Men sådan kan det jo desværre gå med teknik.

Vi beklager selvfølgelig ulejligheden for vores nattebesøgende som har forsøgt at kigge forbi os i de sene nattetimer.Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore