Paul McCartney og Bungie i samarbejde

7. juli 2012 22:50 | Kommentarer (3) | Af

Sir Paul McCartney har i dag på Twitter meddelt, at han arbejder på et spil-soundtrack sammen med Bungie.

Tilbage i januar sagde Paul McCartney i et interview med tyske Zeit Online, at han arbejdede på et spil-soundtrack til et endnu ikke annonceret spil.

Nu har McCartney via Twitter så annonceret, at det er Bungie han arbejder sammen med: "I’m really excited to be working on writing music with @bungie, the studio that made Halo”, skriver han.

Der blev dog ikke givet nogen informationer om, hvilket spil der er tale om, men Bungie skulle arbejde på et projekt, der går under navnet Destiny. Det vil omfatte fire spil, der vil udkomme i 2013, 2015, 2017 og 2019. Det første spil i Destiny serien vil altså udkomme i 2013 og er eksklusivt til Xbox 360 og dennes afløser, mens de senere spil vil udkomme til Playstation 3’s afløser og til PC.

På billedet nedenfor, kan man se Paul McCartney side om side med Bungies Marty O’Donnel, manden bag det fantastiske Halo soundtrack.

Xboxlife Share!

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore