Officiel Nordisk Call of Duty: Modern Warfare 3 mesterskab

19. juni 2012 14:58 | Kommentarer (7) | Af

Activision i norden har i dag annonceret, at de senere på året vil afholde den første officielle nordiske turnering i Call of Duty: Modern Warfare 3.

Til august sparker Activision gang i det første officielle Nordiske mesterskab i Call of Duty: Modern Warfare 3 på Xbox 360-konsollen. Mesterskabet vil bestå af tre online kvalifikationsrunder, hvor alle der har en Call of Duty Elite-konto og altså bor i norden vil kunne deltage.

Der skal i alt findes 8 vindere, to fra hvert land (Danmark, Sverige, Norge og Finland). De 8 vindere bliver fløjet til den nordiske finale som foregår i Stockholm den 1. september.

"Det er allerførste gang, at nogen har arrangeret et nordiskmesterskab i Call of Duty i denne størrelse. Vi har ufatteligt mange dygtige og dedikerede Call of Duty-spillere i norden, som også vil kunne konkurrere på internationalt plan, så det bliver meget spændende.", udtaler Daniel Gustafson der er PR-chef hos Activision i Norden i forbindelse med pressemeddelelsen.

Samtidig lover han at der snart vil komme mere information.


Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore