EA er klar til Gamescom 2012

15. juni 2012 13:12 | Kommentarer (2) | Af

I går kunne vi fortælle, at Microsoft har droppet den tyske spilmesse i år - heldigvis er Electronic Arts stadigvæk med på vognen.

Gamescom der bliver afholdt hvert år i Køln, er Europas største spilmesse, og selv om Microsoft altså har meldt fra, så er der stadigvæk mange andre udviklere der dukker op - EA er en af dem.

Electronic Arts lover blandt andet, at de vil have titler som FIFA 13, Medal of Honor Warfighter, Need for Speed: Most Wanted, Crysis 3 og SimCity med på messen - altså noget der ligner det samme setup som de viste frem i forbindelse med E3 i Los Angeles.

Gamescom er en af grundpillerne i vores industri. Messen er virkelig unik fordi den både tiltrækker presse og normale forbrugere til en fremvisning af årets hotteste underholdningstilbud, og vi ser frem til at være der igen i 2012.", udtaler Uwe Intat, Senior Vice President for EA European Publishing.

Gamescom foregår som altid til august, hvor dørene bliver åbnet den 15 for medlemmer af pressen, og fra den 16-19. for alle andre.

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore