E3: Splinter Cell: Blacklist annonceret

4. juni 2012 18:59 | Kommentarer (6) | Af

Sam Fisher er tilbage og denne gang i hidtil uvant terræn. Med spændende tiltag er Microsoft godt i gang med pressekonferencen.

Vi begynder med et par arabisk udseende herrer, der taler sammen på et sted, der tydelig ligner Mellemøsten, idet der er sol, sand og ørken så langt øjet rækker.

Sam Fisher er tilbage, og efter en kort intro får vi smagen af det kommende Splinter Cell: Blacklist ved hjælp af gameplay. Live fra scenen bliver Sam ført gennem en bane, hvor en mindre terroristlejr skal infiltreres.

Hurtigt bliver det tydeligt, at Sam er tilbage i varmen og ikke længere er dømt ude som i Conviction. Alle hans gode, gamle hjælpemidler er tilbage, og en række nye er tilgået. Fra Conviction er target systemet videreført, og igen kan man ved en række nærkampsmanøvrer optjene retten til en "execution".

Der skal selvfølgelig nyt til for at holde en gammel, kær spilserie frisk. Og her skal Kinect ind i billedet. Hængende fra en kant af et tag får vi nu demonstreret, hvordan Kinects stemmegenkendelse kan bruges til at hidkalde en fjende. "Hey you" bliver der sagt, hvorefter soldaten på taget reagerer.

På samme måde ser vi senere, hvordan Sam Fisher kommunikerer med sin tro allierede, Grimsdottir over telekom. Han råber "Now Grim!", hvorefter Grim slipper helvede løs.

Den spændende implementering af Kinect sammen med gamle, velfungerende gameplayelementer og en manøvrering, der mest af alt ligner en kloning af Splinter Cell: Conviction og Assassins Creed, bliver det uhyre spændende at følge tiden frem mod udgivelsen af Splinter Cell: Blacklist.

En udgivelse i foråret 2013 er blevet annonceret, og vi glæder os.

Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore