Rygte: Daytona USA genudgives

Skrevet af: Nicolai Hansen - 19. september 2011 - kl. 16:26
Del denne artikel:
10 0

En registrering på det australske Classification Board indikerer, at Sega planlægger at genudgive det klassiske arcade racerspil Daytona USA.

Det står stadig derude på grillbarer og omrejsende tivolier, og de fleste spillere der kan huske starten af halvfemserne, kan sikkert ikke sige sig fri for lige at have taget en prøvetur. Vi taler naturligvis om det klassiske Daytona USA. Engang udråbt til det ypperste indenfor arcade racerspil, og nu måske på vej til en ny generation af spillere. I hvert fald ifølge det australske klassifikationsudvalg, der blandt andet forestår aldersbegrænsinger på film og spil.

I hvilken form og præcis til hvilke platforme spillet udkommer vides ikke, men med tidligere Xbox Live Arcade titler som Crazy Taxi, Sega Rally Online og OutRun Online Arcade er det nærliggende at tro, at Segas planer om en genudgivelse også omfatter Xbox 360.

Daytona USA er tidligere udgivet til både Sega Saturn og Dreamcast. På sidstnævnte fik spillet en større grafisk overhaling og kom med 8 baner i modsætning til originalens 3.

Registreringen hos det australske klassifikationsudvalg kan ses her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support