Vinderen af 10.000 Microsoft Points er fundet

Skrevet af: Morten Skou - 26. september 2010 - kl. 20:19
Del denne artikel:
49 0

I sidste uge gik Xboxlife som bekendt i luften med vores nye layout - og også en lille konkurrence om 10.000 Microsoft Points.

Det er sjældent set, at der har været så mange kommentarer til en nyhed, og vi er selvfølgelig super glade for alle de rosende ord om vores nye layout - men også alt den konstruktive kritik som der er kommet siden vi gik i luften.

Men nu til det som I alle nok har ventet på: vinderen af de 10.000 Microsoft Points skal findes. Vinderen er blevet tilfældigt udvalgt iblandt alle dem som har skrevet en kommentar i nyheden.

10.000 Microsoft Points er alligevel en pæn sjat points. Der er nok til at købe en masse af de kommende Xbox Live Arcade Spil eller hente en masse nyt indhold til f.eks. musikspil. Det sidstnævnte er vi sikre på at vinderen af denne konkurrence nok vil bruge en del af præmien til - vinderen er nemlig Psymatiq, som forhåbentlig synes at siden bliver lidt hyggeligere nu, når han får en fed virtuel check ind af mail-boksen.

Hans kommentar var: flot desugn men alt for lidt hyggen... :/

Stort tillykke til Psymatiq, og bedre held næste gang til alle jer andre! Vi vender frygteligt tilbage med flere konkurrencer meget snart!

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support